Ο Lewis Hamilton δεν ταξιδεύει ποτέ χωρίς αυτά τα 4 πράγματα

Μια λίγο διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο Lewis Hamilton στην βραζιλιάνικη έκδοση του περιοδικού Elle όπου μίλησε για τον Ayrton Senna και τη σχέση του με τη μόδα.

Lewis Hamilton Elle Brazil

Ο Lewis Hamilton είναι το απόλυτο ινδαλμα από τον κόσμο της Formula 1, επηρεάζοντας εκατομμύρια θαυμαστών σε ολόκληρο τον κόσμο και προσπαθώντας πάντα να είναι ένα υγιές πρότυπο για τους πολλούς νεαρούς που τον παρακολουθούν και τον θαυμάζουν. 

Διαβάστε Επίσης

Εσχάτως έχει επιστρέψει και στις νίκες με το μονοθέσιο της Mercedes, την οποία αφήνει στο τέλος της περιόδου για να μετακομίσει στο Maranello και να οδηγεί το μονοθέσιο της Ferrari δίπλα στον Charles Leclerc. 

Lewis Hamilton Elle Brazil

Ο Βρετανός πρόσφατα μίλησε στο βραζιλιάνικο Elle για την σχέση του με την μόδα, τον Ayrton Senna και την Mission 44 που είναι η δραστηριότητα από την οποία βρίσκει το κίνητρο για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να βοηθά όσο περισσότερο μπορεί τους ανθρώπους γύρω του. 

"Ένα από τα πράγματα για τα οποία είμαι πιο περήφανος είναι η Mission 44 και το έργο που επιτελούμε", απάντησε ο Hamilton στην ερώτηση για το τι περιμένει με ανυπομονησία τα επόμενα χρόνια. Και  συμπλήρωσε "Πέρυσι, στο Σάο Πάολο, μπόρεσα να πάω 60 παιδιά από την πόλη στην πίστα του Interlagos, να τους δείξω την πίστα, τα πιτς και όλα τα υπόλοιπα. Πέρασα αρκετό χρόνο μαζί τους, και κατέληξαν σε ιδέες για το πώς να λύσουν ορισμένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην εκπαίδευση και την κοινωνία της Βραζιλίας. Αυτά είναι πράγματα που θέλω να συνεχίσω να αναπτύσσω. Θέλω να σκεφτώ πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την πρωτοβουλία για να επηρεάσω τους ανθρώπους, ειδικά τα παιδιά, που είναι το μέλλον".

Η σύνδεση με τον Ayrton Senna 

Προφανώς δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει ερώτηση για τον Ayrton Senna από ένα βραζιλιάνικο μέσο, έτσι όταν η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τον θρύλο της F1, ο Lewis Hamilton είπε, "Τα μοντέλα παιχνιδιών αυτοκινήτων του Ayrton ήταν αυτό που ήθελα για τα Χριστούγεννα. Όταν παρακολουθούσα τα βίντεό του, ένιωθα ότι καταλάβαινα τα πράγματα που εκπροσωπούσε, πόσο ειλικρινής ήταν. Ήθελα να οδηγήσω όπως εκείνος. Ένιωσα μια σύνδεση. Θυμάμαι ότι έτρεχα σε αγώνες (καρτ) την ημέρα που πέθανε και ο πατέρας μου ήρθε να μου πει τα νέα. Με έριξε κάτω. Στα 9 μου χρόνια, δεν είχα ακόμα αυτή την εμπειρία. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για εβδομάδες. Ήταν δύσκολο και παράξενο γιατί δεν τον ήξερα, δεν ήταν από τη χώρα μου, αλλά σήμαινε τόσα πολλά για μένα. Με την πάροδο των χρόνων, αγάπησα τον άνθρωπο που ήταν".

Lewis Hamilton Elle Brazil

Για την επαφή του με την μόδα, ο Hamilton παραδέχτηκε πως μπορεί οι επιλογές του να μην είναι πάντα σωστές, αλλά εκείνο που μετράει είναι η προσωπική έκφραση του καθενός και ακριβώς για αυτό το λόγο λατρεύει τον κόσμο της μόδας. Για την ακρίβεια ο ίδιος ο επτά φορές πρωταθλητής της F1 κατέταξε το προσωπικό του στυλ στην κατηγορία του urban chic, ενώ αποκάλυψε πως σχεδιάζει διάφορα κοστούμια αυτή την περίοδο που μοιάζουν με παραδοσιακά, αλλά είναι πιο άνετα. 

Αποκάλυψε επίσης πως στα πολλά ταξίδια που κάνει σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι κάποια πράγματα που δεν λείπουν ποτέ από την βαλίτσα του. "Μάσκα προσώπου, ένα ή δύο βιβλία, το φορητό μου υπολογιστή και ακουστικά. Αυτά είναι τα πράγματα χωρίς τα οποία δεν μπορώ να ταξιδέψω".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network