Υβριδικό supermini με 194 ίππους κάτω από 20.000 ευρώ στην Ελλάδα

Αν ψάχνεις ένα υβριδικό supermini στην ελληνική αγορά με καλούς χώρους, εντυπωσιακή δύναμη 194 ίππων και τιμή κάτω από 20.000 ευρώ το συγκεκριμένο είναι μια καλή επιλογή.

MG3 Hybrid+

Σε περίπτωση που ψάχνεις ένα προσιτό supermini με καλούς και πολύ δύναμη το MG3 Hybrid+ είναι μια από τις προτάσεις που ξεχωρίσει στην ελληνική αγορά. 

Πέρα από την σύγχρονη σχεδίαση το MG3 Hybrid+ προσφέρει πολύ καλούς χώρους για όλους τους επιβάτες και χάρη στο μεγάλο μεταξόνιο των 2,57 μέτρων ενώ ο χώρος αποσκευών είναι από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία του, με χωρητικότητα 293 λίτρων και 983 λίτρων με τις πλάτες των πίσω καθισμάτων αναδιπλωμένες. 

Διαβάστε Επίσης

Αυτά τα χαρακτηριστικά το βοηθούν να έχει κάπως πιο πολύπλευρο χαρακτήρα σε σχέση με ένα τυπικό αστικό supermini και θα χωρέσει πολλά -και πολλούς- ακόμα και σε περίπτωση ταξιδιού. 

MG3 Hybrid+

Ακόμα και ο εξοπλισμός της βασικής έκδοσης είναι αρκετά πλούσιος και διαθέτει μεταξύ άλλων ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, ψηφιακά όργανα με οθόνη 7 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό και Navigation. Στο κέντρο του τμαπλό βρίσκουμε μεγάλη οθόνη αφής iinfotainment 10,25 ιντσών.

MG3 Hybrid+

Επιπλέον ο σχεδιασμός του MG3 Hybrid+ διαθέτει μια καλή αεροδυναμική μειώνοντας έτσι την αντίσταση και βελτιώνοντας έτσι την ενεργειακή απόδοση του υβριδικού συνόλου. Ο θερμικός κινητήρας είναι τετρακύλινδρος 1,5 λίτρων αποδίδει 102 και σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα των 136 ίππων η συνολική απόδοση είναι 194 ίπποι. 

Με αυτό το δεδομένο οι ίπποι του MG3 Hybrid+ είναι από τους πιο φθηνούς της ελληνικής αγορά. Η κατανάλωση δεν ξεπερνά τα 6,2 λίτρα ανά 100 χλμ. ενώ μέσα στην πόλη που το ρεύμα αναλαμβάνει πιο συχνά δράση πέφτει κάτω από τα 5,5 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα.

MG3 Hybrid+

Το νέο μοντέλο της MG ξεκινά από τα 19.950 ευρώ στην Ελλάδα και διατίθεται σε 3 εκδόσεις και 7 χρώματα αμαξώματος. Ανάλογα με την έκδοση διαθέτει και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, φώτα LED καθώς και πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης οδηγού. Να τονίσουμε ότι η φίρμα δίνει 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο Δίκτυο της MG σε όλη την Ελλάδα, ή την επίσημη ιστοσελίδα www.mgmotor.gr.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network