Η Sydney Sweeney λατρεύει τα αυτοκίνητα και ξέρει να τα επισκευάζει

Είναι μια από τις νέες ηθοποιούς που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής το τελευταίο διάστημα για πολλούς λόγους. Από αυτούς εμείς ενδιαφέρομαστε για την μεγάλη σχέση που έχει με τα αυτοκίνητα.

Sydney Sweeney Ford Mustang

"Αισθάνομαι ότι είμαι ο καλύτερος εαυτός μου όταν είμαι στο συνεργείο", δήλωσε στο Hypebeast η Sydney Sweeney, η ηθοποιός που υποδύεται την Cassie Howard στο Euphoria. Είναι ένα γνήσιο κορίτσι του αυτοκινήτου, και όποιος έχει λογαριασμό στο TikTok το ξέρει.

Η σελίδα της, @Syds_Garage, η οποία αυτή τη στιγμή διαθέτει περισσότερους από 1,7 εκατομμύρια followers, είναι η απόδειξη ότι κάνει πράξη αυτό που κηρύττει: κάντε scroll και, μεταξύ πολλών άλλων, θα σας μάθει πώς να τοποθετήσετε μια αντλία καυσίμου και να προσθέσετε υδραυλικό τιμόνι σε μια Ford Mustang.

Διαβάστε Επίσης

Η δική της Mustang είναι καταγάλανη και ονομάζεται Britney, αν αναρωτιέστε.

Sydney Sweeney Ford Mustang

Η Sweeney δημιούργησε τον λογαριασμό για να μοιραστεί την πρόοδό της στο συνεργείο με τα μέλη της οικογένειάς της, αλλά γρήγορα εξελίχθηκε σε κάτι ακόμα πιο ουσιαστικό. (Είναι διάσημη, άλλωστε.) "Μετατράπηκε σε αυτή τη γαμάτη πλατφόρμα για να δείξω στα κορίτσια και σε οποιονδήποτε άλλον έχει πάθος, όποιο κι αν είναι αυτό, ότι μπορεί να το ακολουθήσει", τονίζει η ίδια.

Sydney Sweeney Ford Mustang

Τώρα, σε συνεργασία με τη Ford, η σχέση της με τα αυτοκίνητα μεγαλώνει. Η ηθοποιός σχεδίασε ένα προσαρμοσμένο Ford Mustang GT του 2024, εμπνευσμένο από τη δική της Britney, το οποίο θα δοθεί σε έναν τυχερό θαυμαστή σε ένα αποκλειστικό δώρο. "Πήρα πολλά από τα ρετρό vibes από τη δική μου Mustang και τα έβαλα σε αυτή τη μοντέρνα έκδοση του 2024", εξήγησε η ίδια. "Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που φωνάζουν 'Syd'. Το λατρεύω".

Sydney Sweeney Ford Mustang

Το έμβλημα Ford x Sydney Sweeney heart bolt, το οποίο εμφανίστηκε προηγουμένως σε όλη τη συνεργασία της με την αυτοκινητοβιομηχανία σε ρούχα εργασίας, βρίσκεται στα εξωτερικά πλαϊνά πάνελ, στο μαρσπιέ, στο ταμπλό και στα δερμάτινα καθίσματα. Εν τω μεταξύ, αστέρια LED που αλλάζουν χρώμα βρίσκονται στο εσωτερικό της οροφής, υποδηλώνοντας την αγάπη της Sweeney για τις νυχτερινές διαδρομές, ενώ ο κινητήρας φέρει την υπογραφή της ίδιας της ηθοποιού.

Sydney Sweeney Ford Mustang

"Αυτό το αυτοκίνητο είναι για όποιον κάνει μεγάλα όνειρα", δήλωσε η Sweeney. "Είναι για κάποιον που μπορεί να βρει αυτή τη σύνδεση του DNA με τα οχήματά του. Νομίζω ότι μπορείς πάντα να καταλάβεις πότε κάποιος μπορεί πραγματικά να αναπνεύσει με το αυτοκίνητό του. Ξέρω ότι αυτό ακούγεται πολύ περίεργο, αλλά όταν μιλάς με ανθρώπους του αυτοκινήτου, μπορούν να καταλάβουν, να ακούσουν και να νιώσουν το αυτοκίνητό τους".

"Έχω ήδη προγραμματίσει το επόμενο πρότζεκτ μου", επιβεβαίωσε. "Όταν γυρίζω το Euphoria, μου αρέσει να έχω ένα αυτοκίνητο στο συνεργείο για να δουλεύω όποτε δεν είμαι στο γύρισμα. Μπορώ να είμαι πιο πολύ Syd. Με προσγειώνει". Όσο για το ποιο ακριβώς είναι αυτό το πρότζεκτ; Μάλλον θα το μάθουμε σύντομα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network