Dacia Sandero: Νέο πρόγραμμα με μεγάλο όφελος τιμής

Το αφεντικό τρελάθηκε: Οι νέες τιμές για το Dacia Sandero προσφέρουν μεγάλο όφελος με πέντε χρόνια εργοστασιακής εγγύησης και ενισχυμένα πακέτα εξοπλισμού. H ήδη χαμηλή τιμή του μοντέλου έγινε ακόμα χαμηλότερη.

Dacia Sandero Stepway

Γενικώς και ειδικώς, η Dacia τα πηγαίνει πολύ καλά εμπορικά χτίζοντας το όνομα στην βάση της ανταγωνιστικής σχέσης τιμής-απόδοσης. Το νέο Dacia Sandero σημειώνει εξαιρετική πορεία στον στίβο των πωλήσεων και είναι αυτή τη στιγμή το πιο δημοφιλές μοντέλο της ευρωπαϊκής αγοράς – best seller στις λιανικές πωλήσεις συνεχόμενα από το 2017 και εντεύθεν.

Το μικρό μοντέλο της Dacia βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B του ομίλου Renault – όπως τα Clio και Captur – με νέα πιο σύγχρονη εμφάνιση, καλό επίπεδο εξοπλισμού και πληθώρα κινητήρων προς επιλογή. Η σειρά διατίθεται και στην έκδοση Stepway με πιο off-road εμφάνιση και υποστηρίζεται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης και 3 χρόνια δωρεάν οδικής βοήθειας.

Dacia Sandero Stepway

Με αμάξωμα μήκους κοντά στα 4,1 μ. το Sandero συμμετέχει στην δημοφιλή και άκρως ανταγωνιστική αγορά των supermini που είναι η 2η μεγαλύτερη – από πλευράς όγκου πωλήσεων – κατηγορία στην ελληνική αγορά μετά τα μικρά SUV. Διαθέτει δε, αρκετά ευρύχωρη καμπίνα με κορυφαίο χώρο αποσκευών της τάξεως των 410 λίτρων.

Σε συνέχεια της πρόσφατης αναβάθμισης που δέχτηκε η γκάμα Sandero & Sandero Stepway, το εξοπλιστικό πακέτο ενισχύθηκε με νέα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης (ADAS). Μεταξύ άλλων, προσφέρονται: σύστημα σταθερής ταχύτητας με ρυθμιζόμενο περιοριστή ταχύτητας, έξυπνο σύστημα διαχείρισης ταχύτητας, σύστημα ανίχνευσης απόσπασης προσοχής οδηγού, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και δίκυκλων, σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε οδόστρωμα με κλίση και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Μάλιστα ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα είναι ενεργά όλα ή κάποια από τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης μέσω του διακόπτη "MySafety".

Dacia Sandero Stepway
Το Sandero Stepway με πιο off-road χαρακτηριστικά.

Από την σειρά Sandero καταργήθηκε η έκδοση SCe 65 με τον ατμοσφαιρικό 3κύλινδρο κινητήρα 65 ίππων και πλέον υπάρχουν διαθέσιμες οι εκδόσεις Tce 90 με επίσης 3κύλινδρο κινητήρα Turbo απόδοσης 90 ίππων με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο. Επίσης, υπάρχει και η έκδοση διπλού καυσίμου (βενζίνης-LPG) με την κωδική ονομασία ECO-G 100 που προσφέρει αυτονομία έως και 1.500 χλμ. σε κάθε ανεφοδιασμό.

Η πρόταση της σειράς Sandero επωφελείται προσφάτως από μια προωθητική ενέργεια με νέες χαμηλότερες τιμές που προσφέρουν όφελος έως και 1.325 ευρώ. Ειδικότερα, η βασική έκδοση Expression TCe 90 (σε λευκό χρώμα αμαξώματος), πέφτει στα 15.900 ευρώ, με το κλειδί στο χέρι όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρεία.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network