Με ελαστικά General Tire τα νέα Ford Bronco Outer Banks και Mercedes-AMG G63

Η General Tire, μέλος του ομίλου της Continental, θα εξοπλίσει με τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης την κορυφαία σειρά G-Class της Mercedes και το πληθωρικό Ford Bronco Outer Banks.

General Tire
General Tire
General Tire Mercedes AMG G63
General Tire Mercedes AMG G63
General Tire
General Tire

Δύο διαφορετικούς τύπους ελαστικών της General Tires θα εφοδιάζουν τις κορυφαίες εκδόσεις των μοντέλων Mercedes G-Class και Ford Bronco Outer Banks.

Ειδικότερα, η σειρά General Tire Grabber HTS60 έχει εγκριθεί για την Mercedes-AMG G63 ενώ για το Ford Bronco έχουν επιλεγεί τα General Tire σειρά X3. Αμφότερα κρίθηκαν ως τα καταλληλότερα για να εξυπηρετήσουν τις υψηλές επιδόσεις των δύο μοντέλων για χρήση σε άσφαλτο και εκτός δρόμου.

General Tire Mercedes AMG G63

Το ελαστικό General Tire Grabber HTS60 που θα εφοδιάζει την AMG G6 έχει σχεδιαστεί ειδικά για μοντέλα SUV με χαρακτηριστικά τη μέγιστη ασφάλεια σε κάθε συνθήκη και θεωρείται ως θερινό ελαστικό. Στην περίπτωση της κορυφαίας G-Class θα είναι 20 ιντσών.

General Tire Mercedes AMG G63

Η σειρά προσφέρει εξαιρετικό χιλιομετρικό ωφέλιμο ακόμα και σε off road τερέν, προσφέροντας μια ομαλή εμπειρία οδήγησης σε όλες τις συνθήκες δρόμου — βρεγμένο και στεγνό. Το καινοτόμο σχέδιο του πέλματος δίνει στο ελαστικό πολύ καλά χαρακτηριστικά χειρισμού, έτσι ώστε το όχημα να ελέγχεται εύκολα, ακόμα και σε βρεγμένες επιφάνειες.

General Tire

Χάρη στη στιβαρή σύνθεση της γόμας, το πέλμα προσφέρει, επίσης, εξαιρετική απόδοση εκτός δρόμου. Ένα παχύ στρώμα μονωτικού αφρού κάτω από το πέλμα κρατά τους κραδασμούς μακριά από το όχημα, κάτι που μειώνει τον ανεπιθύμητο θόρυβο κύλισης. Το ανθεκτικό σχέδιο του πέλματος μειώνει τη φθορά, με αποτέλεσμα τη μεγάλη διάρκεια ζωής του ελαστικού.

Από την άλλη, ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος off road οχημάτων, delta 4x4, επέλεξε τον τύπο ελαστικού General Tire X3, για την κορυφαία έκδοση του νέου Ford Bronco. Το μοντέλο Bronco Outer Banks φέρει διάφορες βελτιώσεις για χρήση εκτός δρόμου ενώ εφοδιάζεται με έναν V6 κινητήρα 335 ίππων.

General Tire

Το ελαστικό της σειράς X3 που έχει επιλεγεί για το Bronco είναι ειδικά σχεδιασμένο για οδήγηση σε περάσματα με λάσπη και βραχώδες έδαφος. Η τοποθέτηση του General Tire Grabber X3, σε διάσταση 35 x 12.5 R 20 αυξάνει επίσης την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, για επιπλέον 45 χιλ.

General Tire

Το Grabber X3 της General Tire κατασκευάζεται για ζάντες με διάμετρο μεταξύ 15 και 20 ιντσών, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί ως ελαστικό εκτός δρόμου, με σήμανση M+S, και σε οχήματα με πιο υψηλή τελική ταχύτητα.

Με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας και Αμερικάνικη κληρονομιά στον συγκεκριμένο κλάδο, η General Tire αποτελεί πλέον τμήμα του γερμανικού Group Continental και έχει εξειδίκευση σε ελαστικά για μοντέλα 4x4 και SUV.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network