Ο Ralf Schumacher αποκάλυψε ότι είναι gay με φωτό στο instagram

Μια φωτογραφία στο Instagram αγκαλιά με τον σύντροφό του ήταν ο τρόπος που επέλεξε ο πρώην πιλότος της F1 και αδελφός του Michael Schumacher μεγαλύτερα ονόματα της F1 να κάνει coming out ως gay.

Ralf Schumacher Gay
Michael Schumacher Ralf Schumacher
Ralf Schumacher Gay
Ralf Schumacher Michael Schumacher
Ralf Schumacher Cora Schumacher
Ralf Schumacher Gay
Ralf Schumacher Cora Schumacher
Ralf Schumacher David Schumacher

Βασικά το "ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην F1" δεν είναι απολύτως ακριβές γιατί το όνομα Schumacher είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο στο σπορ, τα τελευταία 20 χρόνια. Ο Ralf Schumacher λοιπόν, ο αδερφός του 7 φορές πρωταθλητή Michael, αποκάλυψε πως είναι gay. 

Ralf Schumacher Gay

Ένα post στον λογαριασμό του στο Instagram συνοδεύτηκε από την λεζάντα: "Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι όταν έχεις δίπλα σου τον σωστό σύντροφο με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα 🙏". 

Ralf Schumacher Gay

Ο Ralf Schumacher στα 49 του σήμερα ήταν παντρεμένος με την Cora Brinkmann, μια λαμπερή παρουσιάστρια της γερμανικής τηλεόρασης που μετά τον γάμο της με τον νεότερο Schumacher απογείωσε την καριέρα της. Το ζευγάρι μάλιστα απέκτησε το 2001 έναν γιο, τον David, ο οποίος ήδη κάνει καριέρα στο motorsport. Ο γάμος τους έλήξε το 2015. 

Ralf Schumacher Cora Schumacher

Ο Ralf Schumacher συμμετείχε σε 180 Grand Prix της F1 εκ των οποίων κέρδισε τα 6. Πέρασε από τις Jordan, Williams και Toyota και η καλύτερη περίοδος της καριέρας του ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 όταν οδηγούσε για την Williams BMW. 

Ralf Schumacher Michael Schumacher

Στην ανάρτησή του Ralf Schumacher, απάντησε και ο γιος του, David κάνοντας το εξής σχόλιο: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους βρήκες κάποιον με τον οποίο πραγματικά νιώθεις πολύ άνετα και ασφαλής, ανεξάρτητα από το αν είσαι άντρας ή γυναίκα, είμαι 100% πίσω σου μπαμπά και σου εύχομαι τα καλύτερα και συγχαρητήρια 🍀😇"

Ralf Schumacher David Schumacher

Επιπλέον λίγα λεπτά μετά την δική του ανάρτηση, η Γερμανίδα περσόνα της τηλεόρασης Carmen Geiss, ανέβασε επίσης μια εικόνα με τον Ralf και τον σύντροφό του, την οποία συνόδεψε με ένα σαφές και πολύ υποστηρικτικό μήνυμα προς τον Γερμανό. Ανέφερε: "Θέλω να σας μιλήσω για ένα άτομο που παίζει έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή μου. Εδώ και πολλά χρόνια τον γνωρίζω και τον αγαπώ άπειρα. Η παρουσία του στη ζωή μου είναι ευλογία και η βαθιά μας σύνδεσή μας έγινε ισχυρότερη με τα χρόνια.

Αυτός ο υπέροχος άνθρωπος έχει έναν εξίσου υπέροχο γιο που σημαίνει πολλά για εκείνον και που υπήρξε πηγή χαράς και υπερηφάνειας για αυτόν μέσα από πολλά σκαμπανεβάσματα. Μαζί έχουν μοιραστεί αξέχαστες στιγμές και έχτισαν μια δυνατή, τρυφερή σχέση που δεν κλονίζεται από τίποτα.

Ralf Schumacher Carmen Geiss

Σήμερα ομολόγησε την ομοφυλοφιλία του. Αυτό το βήμα ήταν μια πράξη απελευθέρωσης και αποδοχής του εαυτού του. Ήταν μια θαρραλέα απόφαση που ωρίμασε μέσα του εδώ και πολύ καιρό και τώρα είναι γεμάτος υπερηφάνεια και αυτοπεποίθηση. Το coming out του δεν είναι μόνο ένας προσωπικός θρίαμβος αλλά ένα σημάδι ότι επιτέλους είναι σε θέση να ζήσει και να αγαπήσει την πραγματική του ταυτότητα χωρίς φόβο ή ντροπή.

Το θάρρος και η ειλικρίνειά του είναι εμπνευσμένα, και είμαι απεριόριστα ευγνώμων που τον έχω στη ζωή μου. Το ταξίδι του προς τον εαυτό του είναι απόδειξη ότι η αγάπη, η αποδοχή και η αλήθεια είναι οι μεγαλύτερες δυνάμεις στη ζωή μας. Και τους αγαπώ και τους δύο με όλη μου την καρδιά και χαίρομαι που βρήκα δύο καρδιές."

Ο μοναδικός μέχρι σήμερα οδηγός της F1 που έχει αποκαλύψει την ομοφυλοφιλία του ήταν ο Mike Beuttler που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα από το 1974 έως το 1976. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network