Νέο MG HS: Teaser video για το τριπλό μοντέλο που έρχεται

H νέα γενιά του MG HS θα παρουσιαστεί επίσημα στις 11 Ιουλίου στο Goodwood Festival of Speed και η φίρμα επανέρχεται με ένα teaser video.

MG HS teaser

Η MG είναι έτοιμη να αποκαλύψει τη νέα γενιά του HS στο φετινό Goodwood Festival of Speed. Η μάρκα που ανήκει στη SAIC δημοσίευσε ένα teaser βίντεο, δείχνοντας τις αιχμηρές γραμμές του επερχόμενου SUV.

Διαβάστε Επίσης

Το τρέχον MG HS έκανε το ντεμπούτο του το 2018 με ένα facelift να ακολουθεί το 2020. Τέσσερα χρόνια μετά, ήρθε η ώρα για μια εντελώς νέα σχεδίαση ώστε να ανταγωνιστεί καλύτερα τους νεότερους αντιπάλους στην κατηγορία των compact SUV (C-SUV).

MG HS teaser

Παρά το σκοτεινό teaser που προσπαθεί να κρύψει σε μεγάλο βαθμό την εξωτερική εμφάνιση, γνωρίζουμε ήδη πως το νέο μοντέλο της MG θα έχει αρκετές ομοιότητες με την τρίτη γενιά του κινεζικού SUV, Roewe RX5. Ακόμη και οι ζάντες αλουμινίου φαίνονται πανομοιότυπες, όπως φαίνεται στο teaser βίντεο που ακολουθεί.

Για να ξεχωρίσει το MG από το δίδυμο Roewe, η SAIC του έδωσε μια συγκεκριμένη όψη με διαφορετική μάσκα και πιο σπορ εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα. Οι επιθετικοί προβολείς φαίνεται να έχουν διαφορετικά γραφικά, αν και το εξωτερικό σχήμα θα μπορούσε να είναι το ίδιο. Τέλος, το πίσω μέρος φαίνεται πανομοιότυπο, με εξαίρεση την απλούστερη αεροτομή και μερικές λεπτομέρειες στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

Κορυφαία αυτονομία στην έκδοση PHEV

Το νέο MG HS αναμένεται να διατίθεται σε εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης, plug-in υβριδικές και αμιγώς ηλεκτρικές, έχοντας βελτιωμένη απόδοση σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η έκδοση PHEV στοχεύει σε μια κορυφαία αυτονομία που θα μπορεί να συγκριθεί μόνο με ηλεκτρικά μοντέλα, προσθέτοντας ένα ακόμη ισχυρό πλεονέκτημα στην ήδη υπάρχουσα πολύ καλή σχέση αξίας/τιμής.

Θυμίζουμε πως όλα τα στοιχεία που αφορούν τη νέα γενιά του MG HS θα γίνουν γνωστά στις 11 Ιουλίου στο Goodwood.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network