H Ford έβαλε παράθυρο για να βλέπεις την απίθανη ανάρτηση της Mustang GTD σε δράση (video)

Ένα παράθυρο που είναι ενσωματωμένο στο εσωτερικό της Mustang GTD, σου επιτρέπει να παρακολουθείς live τη λειτουργία της εντυπωσιακής ανάρτησης. Καλή φάση!

Ford Mustang GTD Suspension

Η Ford δημιούργησε στο εσωτερικό της Mustang GTD κάτι που δεν συναντάς κάθε μέρα. Ένα muscle car 800 ίππων με το dna ενός αγωνιστικού είναι ό,τι πρέπει για όνειρα. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσουν πολλοί να απολαύσουν τις επιδόσεις της, χάρη στην τιμή των σχεδόν 300.000 ευρώ και το γεγονός ότι πρέπει να κάνεις αίτηση στη Ford για να αποκτήσεις μια.

Διαβάστε Επίσης

Εκτός όμως από τον θηριώδη V8, ολόκληρο το πίσω μέρος του αυτοκινήτου έχει αφιερωθεί στην φιλοξενία εξαρτημάτων όπως το σύστημα ψύξης, ένα υδραυλικό σύστημα ελέγχου και το καλύτερο από όλα, την ημιενεργή πίσω ανάρτηση που είναι ορατή από το εσωτερικό.

Ford Mustang GTD Suspension

Η θέση της ανάρτησης είναι μοναδική, καθώς αντί να βρίσκεται στην ίδια ευθεία και πάνω από τους τροχούς όπως στα περισσότερα αυτοκίνητα, τα αμορτισέρ και τα ελατήρια βρίσκονται ανάμεσα και ακριβώς κάτω από τους τροχούς. Στη συνέχεια, η Ford τοποθέτησε τα Adaptive Spool Valve αμορτισέρ της Multimatic που προσαρμόζονται στο οδόστρωμα και μπορούν να αλλάξουν τη ρύθμιση από μαλακή σε σκληρή σε μόλις 15 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Και το καλύτερο είναι πως έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις όλη αυτή τη λειτουργία μέσα από ένα ειδικό παράθυρο που βρίσκεται ενσωματωμένο στο εσωτερικό της GTD.

Ford Mustang GTD Suspension

Οι μηχανικοί της Ford κατασκεύασαν ένα πολυκαρβονικό παράθυρο, ανθεκτικό στις γρατζουνιές, ώστε όποιος βρίσκεται στο εσωτερικό της GTD να μπορεί να παρακολουθεί live τη λειτουργία του συστήματος ανάρτησης, όπως μπορείς να δεις και στο παρακάτω video.


Η Ford λέει ότι οι μηχανικοί το τοποθέτησαν εκεί επειδή είναι σαν να παρακολουθείς "ένα λεπτοδουλεμένο ρολόι" σε λειτουργία. "Με ένα αυτοκίνητο τόσο ικανό όσο η Mustang GTD, έπρεπε να κάνουμε κάτι που να είναι ξεχωριστό και οι ιδιοκτήτες θα το εκτιμήσουν", δήλωσε ο Jim Owens, διευθυντής μάρκετινγκ της Mustang GTD.

Η Ford θα παρουσιάσει τη Mustang GTD και την ανάρτησή της αργότερα φέτος στις 24 Ώρες του Le Mans, στο Goodwood Festival of Speed και στις 24 Ώρες του Spa, πριν την τελική δοκιμασία της στο Nurburgring, όπου και στοχεύει σε χρόνο κάτω των 7 λεπτών.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network