Video: Διαφήμιση Fiat 500e με πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη τον Spike Lee

Ο γνωστός σκηνοθέτης Spike Lee μεταφέρει το δημιουργικό του ταλέντο στον κόσμο της αυτοκίνησης σε μια νέα διαφήμιση για το ηλεκτρικό Fiat 500e.

Fiat 500e Spike Lee

Ο Spike Lee, σκηνοθέτης ταινιών όπως το "Malcolm X" και το "He Got Game", σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ της Fiat για το 500e, μαζί με τον υποψήφιο για Emmy ηθοποιό Giancarlo Esposito, ο οποίος έχει εμφανιστεί σε πολλές από τις ταινίες του. Οι δύο τους γνωρίζονται και συνεργάζονται για περισσότερα από 40 χρόνια.

Διαβάστε Επίσης

Η διαφημιστική καμπάνια, ονομάζεται "Italy in America", και ξεκίνησε να προβάλλεται από την 1η Μαϊου, με ένα διαδικτυακό σποτ 60 δευτερολέπτων, όπου ο Esposito μοιράζεται την ιταλική του κληρονομιά με τον Lee και οδηγεί ένα 500e. Πρόκειται για μία ενέργεια που γίνεται με αφορμή της έλευσης του μοντέλου στις ΗΠΑ μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

"Καθώς το ολοκαίνουργιο, αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500e του 2024 επιστρέφει στις αμερικανικές ακτές ως το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό από τη Stellantis, σηματοδοτεί την αρχή για την αποστολή βιωσιμότητας της μάρκας στις ΗΠΑ, παρέχοντας αυτό που πρέπει να είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο: ελαφρύ, κομψό, αποδοτικό και με αρκετή αυτονομία για τις μετακινήσεις στην πόλη", δήλωσε ο Olivier Francois, παγκόσμιος διευθυντής μάρκετινγκ της μάρκας. "Το αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500e αποτυπώνει την ουσία του ιταλικού τρόπου ζωής".

Fiat 500e Spike Lee

Το σποτ είναι σε μεγάλο βαθμό μη σεναριακό, δήλωσε η Stellantis, γεγονός που επιτρέπει στη χημεία και τη φιλία μεταξύ των Lee και Esposito να λάμψει.

Η έκδοση του 500e που παίρνει τον περισσότερο χρόνο προβολής στη διαφήμιση είναι η ροζ-χρυσή "Inspired by Beauty", ενώ η μαύρου χρώματος έκδοση "Inspired by Music" εμφανίζεται στο τέλος. Και τα δύο μοντέλα αναμένεται να φτάσουν στις αντιπροσωπείες το τρίτο τρίμηνο του 2024.

Fiat 500e Spike Lee

Εκτός από την παραγωγή των 60 δευτερολέπτων, η εταιρεία δήλωσε ότι περισσότερα από δώδεκα κομμάτια δημιουργικού περιεχομένου με τους Lee και Esposito θα κυκλοφορήσουν στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Fiat. Η καμπάνια δημιουργήθηκε από τη Fiat σε συνεργασία με το πρακτορείο Rosewood Creative.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network