Πάσχα με ΔΕΗ blue για πολύ χαμηλές τιμές στους ταχυφορτιστές

H ΔΕΗ blue προσφέρει στους εγγεγραμμένους χρήστες της ανανεωμένης εφαρμογής PPC blue τη δυνατότητα ταχυφόρτισης DC σε τιμές απλής φόρτισης AC για την περίοδο της Πασχαλινής εξόδου.

DEH blue

Η ΔΕΗ blue διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο δημόσιων φορτιστών στην ελληνική επικράτεια σε περισσότερα από 2.100 σημεία εκ των οποίων τα 250 σημεία μπορούν να υποστηρίξουν ταχυφόρτιση DC ισχύος έως 300 kW.

Η εταιρεία ανακοίνωσε προσφάτως την δυνατότητα ταχυφόρτισης για τα οχήματα των εγγεγραμμένων χρηστών της στην ανανεωμένη εφαρμογή PPC blue, με τιμή χρέωσης των AC φορτιστών της (0,40€/kW) που είναι σαφώς χαμηλότερη. Η συγκεκριμένη ενέργεια ισχύει για την περίοδο της Πασχαλινής εξόδου και συγκεκριμένα από την Μεγάλη Πέμπτη μέχρι το Μεγάλο Σάββατο.

DEH blue

Η ανανεωμένη εφαρμογή PPC blue είναι διαθέσιμη για download σε συσκευές iOS και Android προσφέροντας μία αναβαθμισμένη εμπειρία φόρτισης στους χρήστες εξηλεκτρισμένων οχημάτων, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες τους.

Ουσιαστικά, οι οδηγοί προγραμματίζουν εύκολα και ξεκούραστα τα ταξίδια τους διαμέσου της υπηρεσίας PPC blueTrips, η οποία διαθέτει προτεινόμενους προορισμούς ταξιδιών.

DEH blue prosfora pasxa

Εκτός των άλλων, η εφαρμογή ενσωματώνει την ενότητα PPC blueDeals κατά την οποία οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε μια σειρά προνομίων, όπως προωθητικές ενέργειες και προγράμματα επιβράβευσης.

Είναι γνωστό πως η ΔΕΗ blue έχει δημιουργήσει προγράμματα ανταποδοτικών προνομίων για τους οδηγούς που επιλέγουν την ηλεκτροκίνηση για πιο βιώσιμες και πράσινες μετακινήσεις.

Τέλος, μέσω της εφαρμογής PPC blue οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν με ακρίβεια την έναρξη και την λήξη της διαδικασίας φόρτισης με πληροφορίες για την ταχύτητα και τον χρόνο πλήρωσης σε ηλεκτρική ενέργεια.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network