ΕΛΑΣΤΡΑΚ: λανσάρει την εφαρμογή διαχείρισης εταιρικών στόλων Webfleet

Το νέο πρόγραμμα Webfleet προσφέρει ολοκληρωμένες λειτουργίες διαχείρισης στόλων οχημάτων και λανσάρεται στην ελληνική αγορά από την ΕΛΑΣΤΡΑΚ μέλος του ομίλου ΕΛΤΡΑΚ.

Webfleet

To πρόγραμμα Webfleet είναι μια λύση τηλεματικής για τον έλεγχο διαχείρισης εταιρικών στόλων οχημάτων όπου διεθνώς έχει εφαρμοστεί και εξελιχθεί για πάνω από 20 χρόνια και έχει επιλεχθεί και χρησιμοποιείται από 60.000 και πλέον, μοναδικούς πελάτες.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα λανσάρεται και στην ελληνική αγορά από την ΕΛΑΣΤΡΑΚ καθώς η Webfleet είναι εταιρεία του ομίλου Bridgestone, η οποία έχει προέλθει από την σύμπραξη με την γνωστή εταιρεία τηλεματικής TomTom.

Το Webfleet προσφέρει μεταξύ άλλων παρακολούθηση και εντοπισμό σε πραγματικό χρόνο των οχημάτων 24/7 αλλά και πληροφορίες για το αν το όχημα είναι σταθμευμένο ή βρίσκεται εν κινήσει. Προσφέρει επίσης στοιχεία μέσω της λήψης δεδομένων ταχογράφου, διανυθέντων χιλιομέτρων και εγγραφής χρόνου εργασίας.

Webfleet sinergasia Elastrak
Κατά την υπογραφή της συνεργασίας από αριστερά διακρίνεται ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, Managing Director της Elastrak και δεξιά ο Marco Federzoni, Sales Director Bridgestone Webfleet Solutions Italy and South Region

Παράλληλα, παρέχει απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ του κέντρου διοίκησης και των οδηγών ενός εταιρικού στόλου οχημάτων προσφέροντας πληροφορίες για εκτιμώμενους χρόνους άφιξης παραγγελιών στους συνεργαζόμενους πελάτες.

Η εφαρμογή του προγράμματος σε άλλες χώρες έχει αναδείξει και άλλα πλεονεκτήματα όπως τη μείωση του κόστους καυσίμων και συντήρησης καθώς γίνεται καταγραφή της οδηγικής συμπεριφοράς και αναπτύσσεται μια κουλτούρα υπεύθυνης χρήσης αλλά και η γενικότερη βελτίωση της ροής εργασίας σε εταιρείες με στόλους οχημάτων μέσω ενός έξυπνου λογισμικού διαρκούς ελέγχου.

Τέλος, οι αποστολές γίνονται πιο εύκολες χάρη στο πρόγραμμα πλοήγησης Professional Navigation με ζωντανή παρακολούθηση της κίνησης οποιαδήποτε στιγμή.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network