H ΕΛΑΣΤΡΑΚ θα εισάγει τα ελαστικά της μεγαλύτερης ινδικής φίρμας

H ΕΛΑΣΤΡΑΚ υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο συνεργασίας με την μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής ελαστικών της Ινδίας εμπλουτίζοντας περαιτέρω το portfolio προϊόντων της.

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ δημιουργήθηκε το 2001 ως μέλος του ομίλου ΕΛΤΡΑΚ, εισάγοντας τα ελαστικά της Bridgestone και Firestone στην ελληνική αγορά. O όμιλος Bridgestone είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών και άλλων προϊόντων από καουτσούκ στον κόσμο. Παραλλήλως, η εταιρεία εισάγει και τα ελαστικά των εταιρειών Infinity και Greentrac.

Προσφάτως, η ΕΛΑΣΤΡΑΚ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για την εισαγωγή των ελαστικών της ινδικής MRF στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο κατασκευαστή ελαστικών της Ινδίας. Ιδρύθηκε το 1946 και σήμερα είναι μια πολυεθνική με διευρυμένη γκάμα προϊόντων, πολλές διεθνείς διακρίσεις και συμμετοχή σε πρωταθλήματα αγώνων.

Τα ελαστικά της MPF αφορούν όλες τις κατηγορίες οχημάτων και αποτελούν επιλογή πρώτης τοποθέτησης πολλών εταιρειών, μεταξύ αυτών και των: Skoda, Honda, Suzuki, Kia και Nissan για τα επιβατικά μοντέλα.

Αντιστοίχως, εφοδιάζει ελαστικά τα χωματουργικά της Caterpillar, JCB και Komatsu τα αγροτικά των, New Holland, John Deere, Massey Ferguson και Kubota αλλά και τα φορτηγά των Scania, Volvo, Daimler και MAN.