Πρώτες εικόνες του νέου Kia K4-πότε παρουσιάζεται το εντυπωσιακό sedan

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το νέο μοντέλο της Kia αλλά τώρα η νοτιοκορεατική φίρμα έδωσε μερικές πρώτες εικόνες που φαίνεται αρκετά η σχεδίαση και ανακοίνωσε πότε παρουσιάζεται.

Kia K4

Kia K4 λοιπόν. Μπορεί να ακούγεται σαν όνομα πολύ καλά εκπαιδευμένου σκύλου αλλά δεν είναι. Πρόκειται για ένα μικρομεσαίο sedan, το οποίο σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες θα έχει κυρίως θερμικές εκδόσεις αλλά και μια υβριδική έκδοση.

Kia K4

Η Kia μόλις ανέβασε κάποιες φωτογραφίες του μοντέλο με αρκετές σκιές αλλά φαίνεται ξεκάθαρα η φόρμα του και κάποιες βασικές σχεδιαστικές γραμμές. Κάποια σημεία είναι πολύ χαρακτηριστικά της νέας σχεδιαστικής ταυτότητας της Kia. Παράλληλα δείχνει πολύ ενδιαφέρον σχεδιαστικά η απουσία κρύσταλλου στο πίσω τμήμα αλλά αν δείτε πιο προσεκτικά το τρίτο τζάμι παραμένει, αν και σε πολύ περιορισμένες διαστάσεις. 

Kia K4

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για το θερμικό αδελφάκι του ηλεκτρικού Kia EV4 (μοιάζουν αρκετά κιόλας), και προφανώς δημιουργήθηκε ώστε η φίρμα να έχει στο χαρτοφυλάκιό της ένα θερμικό οικογενειακό αυτοκίνητο της μικρομεσαίας κατηγηγορίας -για αγορές που η ηλεκτροκίνηση δεν έχει τόσο μεγάλη απήχηση και όχι μόνο.

Kia K4

Η Kia δεν έχει δώσει καμία πληροφορία προς το παρόν και ούτε καν συνοδεύει τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο παγκόσμιο site με κάποιο δελτίο Τύπου. Το μοναδικό που αναφέρει είναι: "Μικρομεσαίο sedan νέας γενιάς. Με την καλύτερη στην κατηγορία του ευρυχωρία και προηγμένη τεχνολογία οδήγησης. Περισσότερα θα αποκαλυφθούν στις 21 Μαρτίου 2024". Οκ, περιμένουμε λοιπόν. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network