Ποιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2024 ψήφισαν οι γυναίκες του WWCOTY

O γυναικείος θεσμός ανάδειξης του καλύτερου αυτοκινήτου "WWCOTY" για το 2024 ψήφισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ένα μοντέλο με εξηλεκτρισμένη τεχνολογία και μάλιστα από τον ίδιο κατασκευαστή.

Kia EV9

Το Kia EV9 ανακηρύχθηκε ως το "Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2024” μεταξύ 63 διεκδικητών στην ψηφοφορία του θεσμού Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς (WWCOTY) στο οποίο έλαβαν μέρος 75 γυναίκες δημοσιογράφοι του ρεπορτάζ αυτοκινήτου από 52 χώρες.

Οι εκλέκτορες ανέδειξαν το νέο EV9 ως το καλύτερο μοντέλο και στην κατηγορία SUV αναφέροντας την προσιτή τιμή, τη φιλικότητα προς τον χρήστη, την καινοτομία, τις επιδόσεις αλλά και την διαχείριση ενέργειας καθώς πρόκειται για ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Στην ίδια ψηφοφορία ως Family Car αναδείχθηκε το επίσης ηλεκτρικό Volvo EX30, ως Large Car, η σειρά 5 της BMW και ως 4x4 και pick up το VW Amarok. Τέλος στα premium sport ξεχώρισε η Aston Martin DB12.

Kia EV9 2024

Η φετινή αναγνώριση για τοΚια EV9 ακολουθεί την επιβράβευση του Kia Niro, το οποίο ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο στα βραβεία WWCOTY 2023.

Παράλληλα, το Kia EV9 συνεχίζει το εντυπωσιακό σερί βραβείων του, το οποίο περιλαμβάνει την ανάδειξη του υποψήφιου φιναλίστ "Top Three in the World" για τα World Car Awards 2024. Το SUV κέρδισε επίσης την κατηγορία "Οικογενειακά Αυτοκίνητα" στο Golden Steering Wheel 2023 και αναδείχθηκε Γερμανικό Πολυτελές Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2024.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network