Αυτή είναι η νέα έκδοση του FIAT Panda που ονομάζεται Pandina

Το φθινόπωρο αναμένεται στην ελληνική αγορά η άφιξη της νέας έκδοσης Pandina στη δημοφιλή σειρά του FIAT Panda που θα έχει ένα πλούσιο εξοπλισμό, περισσότερα συστήματα ασφάλειας και ένα εσωτερικό πλήρως ψηφιοποιημένο.

Fiat Pandina
Fiat Pandina
Fiat Pandina
Fiat Pandina
Fiat Pandina
Fiat Pandina
Fiat Pandina
Fiat Pandina
Fiat Pandina
Fiat Pandina
Fiat Pandina

Με 40 χρόνια ιστορίας και πωλήσεις άνω των 8 εκατ. μονάδων, το FIAT Panda παραμένει μια σταθερή αξία στο χρηματιστήριο των μικρών αυτοκινήτων πόλης. Πλέον εντός του ομίλου Stellantis το δημοφιλές μοντέλο της FIAT θα είναι και το μικρότερο που κυκλοφορεί στη γκάμα του ομίλου.

Μάλιστα, η κατασκευή του θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια στο εργοστάσιο Giambattista Vico στο Pomigliano d’ Arco της Ιταλίας με αύξηση της παραγωγής κατά 20% προκειμένου να καλυφθεί η ζήτηση.

Fiat Pandina

Η σειρά Panda θα αποκτήσει μια νέα έκδοση με την ονομασία Pandina της οποίας η λίστα παραγγελιών στην Ελλάδα θα ανοίξει το καλοκαίρι για τις πρώτες παραδόσεις του φθινοπώρου. Ως εκ τούτου δεν έχει ακόμα διευθετηθεί η τιμή διάθεσης.

Διαβάστε Επίσης

Το νέο FIAT Pandina θα είναι το πιο ασφαλές Panda που έχει παρουσιαστεί ποτέ αλλά και το πιο εξοπλισμένο. Καταρχάς το πακέτο συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης (ADAS) που θα φέρει το Pandina θα προσφέρει εκτός των άλλων ενεργό σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος και διατήρηση της λωρίδας κίνησης, μαζί με αναγνώριση κόπωσης του οδηγού και των οδικών σημάτων, στον βασικό εξοπλισμό.

Fiat Pandina

Στα στοιχεία εξοπλισμού υπάρχουν πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control και αισθητήρες φώτων με αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων.

Εξωτερικά, υπάρχουν τα ανάλογα logo, μαζί με νέας σχεδίασης ζάντες και εξωτερικούς καθρέπτες σε διαφορετικό χρώμα από το αμάξωμα. Επίσης θα βρείτε περιφερειακά πλαστικά προστασίας αλλά και προστατευτικά στην ποδιά και στο κάτω μέρος του πίσω προφυλακτήρα. 

Fiat Pandina

Ωστόσο τους περισσότερους νεωτερισμούς θα τους βρείτε στην καμπίνα. Εκεί θα υπάρχει ένα νέο σύστημα πολυμέσων με συνδεσιμότητα στα οικοσυστήματα Apple CarPlay και Android Auto. Παράλληλα, ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός 7 ιντσών με δυνατότητα εμφάνισης τριών μοτίβων. Νέας σχεδίασης είναι το τιμόνι και η κεντρική οθόνη αφής, επίσης 7 ιντσών.

Τέλος, αλλαγές υπάρχουν και στα καθίσματα που έχουν νέες επενδύσεις από Seaqual Yarn, ένα είδος συνθετικού υφάσματος από ανακυκλωμένο πλαστικό μαζί με τα απαραίτητα logo: Pandina.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network