Το Opel Frontera επιστρέφει ως εντελώς νέο SUV-οι πρώτες πληροφορίες

Πρόκειται για ένα μοντέλο που είχε αποδείξει πόσο σκληροτράχηλο ήταν. Τώρα επιστρέφει ως SUV, θα είναι ηλεκτρικό (και όχι μόνο) και έχουμε τις πρώτες πληροφορίες.

Opel Frontera teaser

Η Opel ανακοίνωσε την επιστροφή του Frontera το 2024. Το όνομα θα επιστρέψει σε ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο SUV. Σύμφωνα με την φίρμα , το νέο Opel Frontera, το οποίο θα παρουσιαστεί αργότερα φέτος, θα είναι ένα διασκεδαστικό αυτοκίνητο με έξυπνα λειτουργικά χαρακτηριστικά.

Το πρώτο Opel με το νέο σήμα

Επίσης, θα παρουσιάζει μια νέα ερμηνεία της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Opel και θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής της γερμανικής μάρκας που θα φέρει το νέο έμβλημα Opel "Blitz". Το νέο Frontera θα είναι από την αρχή διαθέσιμο ως αμιγώς ηλεκτρικό.

Opel Frontera teaser

Η Opel αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι το Frontera "θα διαθέτει υψηλό επίπεδο χώρων και ευελιξίας και έτσι θα απευθύνεται τόσο σε πελάτες με ενεργό τρόπο ζωής όσο και σε οικογένειες". Το νέο μοντέλο θα συνεχίσει επίσης τη μακρόχρονη παράδοση της Opel να προσφέρει προσιτή κινητικότητα σε ένα ευρύ φάσμα πελατών, προσφερόμενο σε ελκυστική τιμή.

Opel Frontera teaser

Η άφιξη του νέου Frontera, μαζί με το λανσάρισμα της αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης της επόμενης γενιάς του Grandland που έχει επίσης προγραμματιστεί για φέτος, θα σηματοδοτήσει ένα σημαντικό ορόσημο στη μετάβαση της μάρκας από το Russelsheim σε μια πλήρως ηλεκτρική μάρκα. Στη συνέχεια, η Opel θα προσφέρει τουλάχιστον μία ηλεκτρική έκδοση σε κάθε της μοντέλο.

Η Opel θα αποκαλύψει τις πρώτες εικόνες του νέου Frontera μαζί με περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για το νέο μοντέλο τις επόμενες εβδομάδες.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network