Πέθανε ο ηθοποιός Michael Gambon και αν έβλεπες Top Gear θα στεναχωριέσαι και 'συ

Σε ηλικία 82 ετών έφυγε από τη ζωή ο Michael Gambon που ήταν διάσημος από τον Harry Potter αλλά εμείς τον ξέρουμε από την στροφή της πίστας του Top Gear που φέρει το όνομά του

Michael Gambon Top Gear Τηλεοπτική Εκπομπή

Από επιπλοκές πνευμονίας και σε ηλικία 82 ετών πέθανε ο Michael Gambon, ένας από τους πιο αγαπητούς ρολίστες του Hollywood και του βρετανικού κινηματογράφου και διάσημος από την συμμετοχή του στις ταινίες του Harry Potter, όπου υποδυόταν τον Dumbledore

Michael Gambon Top Gear Τηλεοπτική Εκπομπή

Παρόλες τις μεγάλες επιτυχίες του στον κινηματογράφο, καθώς είχε συμμετοχή και στις ταινίες του Endgame αλλά και σε άλλες κινηματογραφικές παραγωγές σε μια μεγάλη και σπουδαία καριέρα, η πιο συχνή αναφορά του ονόματός του στην τηλεόραση ερχόταν από τον Jeremy Clarkson στην εκπομπή του Top Gear. 

Michael Gambon Top Gear Τηλεοπτική Εκπομπή

Αυτό γιατί η τελευταία στροφή της πίστας που χρησιμοποιούσε η εκπομπή στο αεροδρόμιο Dunsfold του Surrey, είχε την ονομασία Gambon. O Michael Gambon είχε εμφανιστεί στο όγδοο επεισόδιο του πρώτου κύκλου του Top Gear, τον Δεκέμβριο του 2002, ως ένας από τους προσκεκλημένους που δοκίμασαν τις οδηγικές του ικανότητες στο Suzuki Liana. 


Σε έναν γύρο σε βρεγμένη πίστα ο Ιρλανδός ηθοποιός είχε "πετάξει" με το αργό, οικογενειακό Liana περνώντας από την συγκεκριμένη στροφή, έτσι οι συντελεστές αποφάσισαν να της δώσουν το όνομά του, το οποίο παρέμεινε σε κάθε αναφορά από τότε. 

Michael Gambon Top Gear Τηλεοπτική Εκπομπή

Ο Gambon εμφανίστηκε και δεύτερη φορά στην εκπομπή. Τον Ιούνιο του 2006 για το 5ο επεισόδιο του 8ου κύκλου της σειράς, όπου οδήγησε ένα Chevrolet Lacetti.


Η επίδοσή του ήταν αισθητά βελτιωμένη σε ένα στεγνό γύρο με διαφορετικό αυτοκίνητο. Το πέρασμά του ωστόσο από την στροφή που έφερε πλέον το όνομά του, ήταν και πάλι επεισοδιακή για να έρθει απλώς να επιβεβαιώσει πως δικαίως η στροφή Gambon είναι απαιτητική και διάσημη για κάθε οδηγό που μεγάλωσε της δεκαετία του 2000. 

Michael Gambon Top Gear Τηλεοπτική Εκπομπή

Αμφότερες οι συνεντεύξεις του Sir Michael Gambon στον Jeremy Clarkson είναι διασκεδαστικές και αξίζουν αυτά τα 20 λεπτά που θα σπαταλήσεις παρακολουθώντας τα δύο video. Ο παρουσιαστής μάλιστα αποχαιρέτησε τον ηθοποιό μέσω Twitter. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network