Οι μελλοντικές Ferrari θα έχουν οθόνες Samsung

Όπως έγινε γνωστό, η Samsung Display θα εξελίξει οθόνες τεχνολογίας OLED κατά παραγγελία, για την επόμενη γενιά αυτοκινήτων της Ferrari

Samsung New Digital Cockpit CES 2023

H ανακοίνωση έγινε δια στόματος του διευθύνοντος συμβούλου της ιταλικής εταιρείας, Benedetto Vigna. Σύμφωνα με αυτή, η νοτιοκορεατικός τεχνολογικός κολοσσός θα αναπτύξει "οθόνες τεχνολογίας OLED κατά παραγγελία" για την επόμενη γενιά μοντέλων της Ferrari.

Πρόκειται για δήλωση που έρχεται σε συνέχεια της απόφασης της Ferrari να χρησιμοποιήσει εξωτερικούς προμηθευτές για "μη κρίσιμα εξαρτήματα ή λογισμικό”, καθώς η ίδια επικεντρώνει τις επενδύσεις στην ηλεκτροκίνηση.

Samsung New Digital Cockpit CES 2023

Θυμίζουμε, πως η Ferrari σχεδιάζει να παρουσιάσει το πρώτο της πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο το 2025. Η Samsung Display, η οποία σχεδιάζει να επενδύσει περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή πάνελ OLED στο Asan της Νότιας Κορέας, αποτελεί μονάδα της Samsung Electronics.

Διαβάστε Επίσης

Στην έκθεση CES 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας τον περασμένο Ιανουάριο, η Samsung Display παρουσίασε το New Digital Cockpit, ένα πάνελ 34 ιντσών με τεχνολογία που εξασφαλίζει κορυφαία χαρακτηριστικά ψηφιακού περιβάλλοντος εντός του αυτοκινήτου.

Διαβάστε ακόμα: 
 - DiSus, η επαναστατική ανάρτηση της BYD-το αυτοκίνητο μπορεί να κινείται με τρεις τροχούς
 - Τα 11 μοντέλα SUV έρχονται το επόμενο διάστημα
 - Δείτε το πλήρως αυτόνομο ηλεκτρικό Project Arrow (video)
 - Renee Gracie: Από το Onlyfans στους αγώνες αυτοκινήτων-μια ιστορία θέλησης

Best of Network