Δες μπαλίτσα στην οθόνη 31 ιντσών της BMW i7

Η BMW συνεργάζεται με την Bundesliga και κάνει stream επιλεγμένους αγώνες στην οθόνη 31 ιντσών της νέας BMW i7

BMW i7 Bundesliga

Μέχρι η έννοια του luxury στα αυτοκίνητα να απογειωθεί στην στρατόσφαιρα (αν δεν είναι ήδη εδώ που τα λέμε) και παρουσιαστεί αυτοκίνητο με πίστα για να τραγουδάει live o Μαζωνάκης, η νέα BMW i7 είναι το σημείο αναφοράς χάρη στην 31 ιντσών οθόνη που έχει στο εσωτερικό της, προς τέρψην των VIP επιβατών του πίσω καθίσματος. Τώρα η BMW που προφανώς θα εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο ατού όσο τίποτα στην μάχη με την Mercedes για το ποιος την έχει πιο μεγάλη, την οθόνη και θα προσφέρει δυνατότητες stream ποδοσφαιρικών αγώνων του γερμανικού πρωταθλήματος, της Bundesliga. 

BMW i7 Bundesliga

Ήδη στην Γερμανία και σύντομα και σε άλλες χώρες στην Ευρώπη και όχι μόνο, η νέα BMW i7 διαθέτει update, (over-the-air εννοείται) με το οποίο εγκαθίσταται η εφαρμογή της Bundesliga στο αυτοκίνητο και μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τα αγαπημένα του ντέρμπι.  Βεβαίως στη σχετική ενημέρωση δεν γίνεται λόγος για την μεγάλη οθόνη του πίσω καθίσματος, αλλά για την κεντρική που αφορά τους εμπρός επιβάτες. Ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως θα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει και πίσω, διότι πως είναι δυνατόν αν μπορεί ο σωφέρ, να μην μπορεί ο κύριος ή η κυρία στις πρωθυπουργικές θέσεις; 

BMW i7 Bundesliga

Ευχάριστη φόρτιση 

Για την BMW ο σκοπός είναι να υπάρχει η δυνατότητα ψυχαγωγίας κατά την μισή ώρα περίπου που χρειάζεται η BMW i7 να φορτίσει τις θηριώδεις μπαταρίες της, ωστόσο το ζήτημα δεν είναι το ποδόσφαιρο φυσικά, αλλά η γενικότερη ψυχαγωγία και φυσικά ο τρόπος. Όλα τα θεάματα στο αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμα μόνο αν ενεργοποιήσει κανείς την eSIM κάρτα του αυτοκινήτου, από την οποία θα μπορεί να αγοράζει περιεχόμενο. Αυτό, όσο περνά ο καιρός αφενός θα εκτείνεται σε περισσότερα θέματα, ειδησεογραφία, κινηματογράφος και άλλα, αφετέρου δεν θα αφορά και άλλα αυτοκίνητα, ακόμη και αν δεν διαθέτουν την εντυπωσιακή Theater Screen της BMW i7, θα αρκεί το λειτουργικό σύστημα iDrive 8. 

BMW i7 Bundesliga

Επίσης και σχετικά με την Bundesliga, επισημαίνεται πως η υπηρεσία θα ενεργοποιείται μόνο όταν το αυτοκίνητο δεν κινείται και το πρόγραμμα είναι πιλοτικό και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Απριλίου του 2024. 

Best of Network