Σκοτώθηκε ο οδηγός της Hyundai Craig Breen σε δοκιμές για το Ράλι Κροατίας

H Hyundai Motorsport επιβεβαίωσε ότι ο οδηγός της στο WRC Craig Breen σκοτώθηκε κατά την διάρκεια δοκιμών για το ράλι Κροατίας.

Craig Breen Hyundai WRC

Δυστυχώς η Hyundai επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τον θάνατο οδηγού της στο WRC. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Hyundai Motorsport, o οδηγός Craig Breen σκοτώθηκε σε δοκιμές για το Ράλι Κροατίας. 

Craig Breen Hyundai WRC
O Craig Breen με τα χρώματα της Hyundai Motorsport

Όπως αναφέρει η αγωνιστική ομάδα της Hyundai, o συνοδηγός του Breen, James Fulton δεν έπαθε τίποτα στο τραγικό δυστύχημα που έχασε την ζωή του ο 33χρονος οδηγός από την Ιρλανδία.

Craig Breen Hyundai WRC

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ιρλανδός οδηγός βγήκε από το δρόμο μεταξύ των ειδικών διαδρομών Stari Golubovac και Lobora. Το μπροστινό αριστερό μέρος του Hyundai i20 N Rally1 συγκρούστηκε με έναν στύλο τραυματίζοντας θανάσιμα τον 33χρονο.

Η σύγκρουση ερευνάται από την ομάδα και τις κροατικές αρχές, με την αστυνομία να επιβεβαιώνει το δυστύχημα στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου στις 12.40 μ.μ. τοπική ώρα.

Η ανακοίνωση της Hyundai Motorsport 

"Η Hyundai Motorsport με βαθιά θλίψη επιβεβαιώνει ότι ο οδηγός Craig Breen έχασε σήμερα τη ζωή του μετά από δυστύχημα κατά τη διάρκεια των δοκιμών πριν τον αγώνα για το Ράλλυ Κροατίας.

Ο συνοδηγός James Fulton δεν έπαθε τίποτα στο περιστατικό που συνέβη λίγο μετά το μεσημέρι τοπική ώρα.

Η Hyundai Motorsport στέλνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους πολλούς θαυμαστές του Craig. Η Hyundai Motorsport δεν θα κάνει κανένα περαιτέρω σχόλιο προς το παρόν".

Οι επίσημες αναρτήσεις του WRC και της FIA

Best of Network