F1: Ο Magnussen χάνει τον αγώνα του Αζερμπαϊτζάν-γιατί τιμωρήθηκε

O Kevin Magnussen δεν θα αγωνιστεί στο Μπακού του Αζεραμπαϊτζάν στον επόμενο αγώνα της F1 και ο Oliver Bearman ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του.

Haas F1 Kevin Magnussen

Ο Kevin Magnussen τιμωρήθηκε με 2 βαθμούς ποινής για την επαφή που είχε με τον Pierre Gasly στο Grand Prix Ιταλίας στην Monza και θα χάσει τον επόμενο αγώνα με την Haas, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν καθώς η ποινή του είναι αποκλεισμός ενός αγώνα. 

Haas F1 Kevin Magnussen

O Δανός συγκέντρωσε 12 βαθμούς ποινής μέσα σε διάστημα 12 μηνών και όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της FIA, αυτό συνεπάγεται αυτοματο αποκλεισμό του για έναν αγώνα. Ο Magnussen έχει καταντήσει meme στην Formula 1 με τον σχεδόν ασυνείδητο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις μάχες μέσα στην πίστα. 

Διαβάστε Επίσης

Ο οδηγός της Haas συγκέντρωσε 10 βαθμούς ποινής σε διάστημα μόλις πέντε αγώνων φέτος. Δείχνοντας σημάδια σύνεσης κατάφερε να αποφύγει την τιμωρία με επιπλέον βαθμούς στους επόμενους εννέα αγώνες μέχρι να φτάσουμε στην Monza. Ωστόσο, παρά τον ένα βαθμό που μπόρεσε να αποσπάσει στην Ιταλία, τιμωρήθηκε και με δύο βαθμούς ποινής για την σύγκρουσή του με τον Pierre Gasly στη στροφή Roggia κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Haas F1 Kevin Magnussen

Έφτασε έτσι τους 12 συνολικά και γίνετια ο πρώτος οδηγός της F1 που αποκλείεται λόγω συγκέντρωσης 12 βαθμών ποινής στην αγωνιστική του άδεια. Μια ποινή που έχει εφαρμοστεί τέσσερις φορές στη Formula 2.

Η Haas δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ποιος θα αντικαταστήσει τον MAgnussen στον επόμενο αγώνα. Ωστόσο, εφεδρικός οδηγός στην ομάδα είναι ο Oliver Bearman που έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του στη F1, νωρίτερα φέτος όταν αντικατέστησε τον Carlos Sainz στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας, όπου τερμάτισε έβδομος.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network