Τέλος η δωρεάν ζωντανή μετάδοση της F1 στην Ελλάδα

O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοίνωσε ζωντανή μετάδοση των 24 αγώνων της F1 μόνο στο συνδρομητικό ANT1+ και ετεροχρονισμένη στο ελεύθερο ΑΝΤ1.

F1 ζωντανά στον Ant1 Plus

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ θα μεταδίδει τους αγώνες της F1 για το πρωτάθλημα του 2024. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως το πρώτο φετινό Grand Prix θα μεταδοθεί κατ' εξαίρεση προφανώς και από το ελεύθερο κανάλι του ANT1, ωστόσο όλες οι υπόλοιπες μεταδόσεις θα προβάλλονται ζωντανά και αποκλειστικά από την συνδρομητική τηλεόραση. 

Διαβάστε Επίσης

Στο πλαίσιο της φετινής πρεμιέρας στις 29 Φεβρουαρίου στο Μπαχρείν ο ΑΝΤ1 προγραμματίζει και μια προβολή στα Village Cinemas όπως εξάλλου είχε κάνει και κατά τη διάρκεια του 2023.

F1 GP Άμπου Ντάμπι 2023

Την επιτυχημένη πορεία της Formula 1 στην Ελλάδα, επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις του, ο Ίαν Χόλμς, Διευθυντής τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Formula 1: "Είμαστε ενθουσιασμένοι με την πλήρη κάλυψη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 από τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ το 2023, που, σε συνδυασμό με τις εκτεταμένες προωθητικές ενέργειες, βοήθησε στην προσέγγιση νέων φίλων του αθλήματος και στην αύξηση του κοινού της Formula 1 στην Ελλάδα. Το 2024 θα είναι μια χρονιά ρεκόρ για τη Formula 1, με 24 εκδηλώσεις σε 11 μήνες, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε ξανά με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ". 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα δημιουργηθεί ειδικό θεματικό κανάλι για την F1 στο οποίο θα περιλαμβάνονται όλες οι μεταδόσεις τόσο της F1, όσο και των υποστηρικτικών F2, F3 και F1 Academy από το οποίο θα μεταδοθούν ζωντανά τα 24 Grand Prix και οι 6 αγώνες Sprint της χρονιάς.  

F1 GP Άμπου Ντάμπι 2023 Sainz

Παράλληλα η εκπομπή "Formula 1 Show" με τον Τάκη Πουρναράκη, τον Πάνο Σεϊτανίδη και την Μαρία Θωμά, επιστρέφει για 2η σεζόν πριν και μετά από κάθε αγώνα F1, με περισσότερες αποστολές στις πιο εμβληματικές πίστες του κόσμου, για να μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ, τις πιο δυνατές στιγμές των κατατακτήριων δοκιμών, ζωντανές συνδέσεις, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους κορυφαίους οδηγούς της διοργάνωσης.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network