Πρόγραμμα F1 GP Αυστραλίας: Πού και τι ώρα θα δεις τον αγώνα

Στην Μελβούρνη μεταφέρεται η Formula 1 και το Grand Prix Αυστραλίας είναι αυτό που θα αναστατώσει το πρόγραμμα μας αυτό το Σαββατοκύριακο

Formula 1 Asston Martin Australia 2022

O 3ος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1 είναι το Grand Prix Αυστραλίας στην πίστα της Μελβούρνης και αυτή τη φορά δεν θα μας πάρει η νύχτα, όπως στη Σαουδική Αραβία, αλλά θα σηκωθούμε από το ξημέρωμα. Ο αγώνας στο Άλμπερτ Παρκ είναι παραδοσιακά πρωινός λόγω της διαφοράς με την ζώνη της Αυστραλίας και το 08:00 της Κυριακής που άλλες φορές δεν το διανοείσαι, αυτή τη φορά επιβάλλεται. 

Formula 1 Grand Prix Australia Programma

Διαβάστε Επίσης

Τηλεοπτική κάλυψη 

Στην Ελλάδα βλέπουμε Formula 1 μέσω του Ant1 και του Ant1+, φέτος και για τα επόμενα τρία χρόνια και το πρόγραμμα αυτού του Σαββατοκύριακου είναι και πάλι γεμάτο από αγωνιστική δράση σε όλες τις κατηγορίες μέχρι να καταλήξουμε στο Grand Prix της Κυριακής, το οποίο θα μεταδοθεί και από την ελεύθερη τηλεόραση του Ant1 στις 08:00. Για να αποφύγεις τις διαφημίσεις υπάρχει πάντα η επιλογή του Ant1+, όπου ο αγώνας μεταδίδεται χωρίς διακοπές, όπως εξάλλου και όλα τα session του Grand Prix. 

Formula 1 Grand Prix Australia Programma

Το πρόγραμμα ξεκινά με τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής στις 04:30 το πρωί ώρα Ελλάδας, στο συνδρομητικό Ant1+. Στις 08:00 προβάλλεται η δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμών, ενώ στις 04:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου μεταδίδεται η τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών. Οι κατατακτήριες είναι προγραμματισμένες για τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου μόνο στο συνδρομητικό Ant1+ και την ίδια ώρα την Κυριακή ξεκινά ο αγώνας. 

Formula 1 Grand Prix Australia Programma

Formula 1 Show

Την Κυριακή ωστόσο η επαφή μας με το θέαμα θα ξεκινήσει ακόμη πιο νωρίς, καθώς στις 07:00 και για μία ώρα μέχρι την έναρξη του αγώνα, θα προβληθεί το Formula 1 Show. Η ενημερωτική εκπομπή με τους Τάκη Πουρναράκη και Πάνο Σεϊτανίδη υπόσχεται και αυτή την εβδομάδα μια αναλυτική ματιά στα ενδότερα του σπορ, με συνεντεύξεις και σχολιασμό όλων όσα έγιναν στο μεσοδιάστημα από την Σαουδική Αραβία μέχρι και την Μελβούρνη. Μαζί τους θα είναι όπως πάντα η Μαρία Θωμά που θα μας μεταφέρει στο lifestyle σκέλος της F1, το οποίο δεν είναι καθόλου αμελητέο. 

Formula 1 Grand Prix Australia Programma

Οι μεταδόσεις της F2 και της F3

Στο πλαίσιο των Grand Prix ο Ant1+ μεταδίδει κάθε αγωνιστικό Σαββατοκύριακο και την δράση από τις μικρότερες κατηγορίες, δηλαδή τα πρωταθλήματα της F2 και της F3. Ο Κώστας Λεώνης περιγράφει τις μάχες των νεαρών κατά βάση οδηγών που συμμετέχουν σε αυτά τα πρωταθλήματα. Αρχικά στις 02:45 τα ξημερώματα του Σαββάτου με το Sprint Race της F3 και λίγες ώρες αργότερα την ίδια νύχτα, στις 06:20 συγκεκριμένα προβάλλεται το Sprint Race της F2. Αντίστοιχα τα ξημερώματα της Κυριακής στις 02:05 είναι προγραμματισμένος ο κυρίως αγώνας της F3 και στις 04:35 ο αγώνας της F2. 

Διαβάστε Επίσης

Best of Network