Πρόγραμμα Formula 1 Μπαχρέιν: Πού και τι ώρα θα δεις τον αγώνα

Το πρωτάθλημα της F1 ξεκινά και φέτος στην Ελλάδα προβάλλεται από τον Ant1 και το Αnt1+. Αυτές είναι οι ώρες μετάδοσης και το πρόγραμμα του σταθμού

Ant1 Formula 1 Programma

Πρεμιέρα για την F1 του 2023 από το Μπαχρέιν και παράλληλα πρεμιέρα και για τον Ant1 που επιστρέφει στις μεταδόσεις της Formula 1 έπειτα από περισσότερο από μια δεκαετία. Ο πρώτος φετινός αγώνας διεξάγεται στο Μπαχρέιν και ήδη από την Παρασκευή ξεκινά η δράση με τις περιόδους ελεύθερων δοκιμών που θα μεταδοθούν από το συνδρομητικό Ant1+. Ο αγώνας της Κυριακής θα μεταδοθεί το απόγευμα από το ελεύθερο κανάλι του Ant1 και όπως σε έχουμε ήδη ενημερώσει στην περιγραφή θα βρίσκονται οι πολύπειροι Τάκης Πουρναράκης και Πάνος Σεϊτανίδης. 

Ant1 Formula 1 Programma

Διαβάστε Επίσης

Το πρόγραμμα των μεταδόσεων 

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου η πρώτη μετάδοση από το συνδρομητικό Ant1+ είναι αυτής της πρώτης περιόδου ελεύθερων δοκιμών. Το πρόγραμμα της ημέρας είναι το ακόλουθο:

  • 13:30 – 14:30: 1η Περίοδος Ελεύθερων Δοκιμών (FP1)
  • 17:00 – 18:00: 2η Περίοδος Ελεύθερων Δοκιμών (FP2)

Το Σάββατο 4 Μαρτίου λίγο μετά το μεσημέρι μεταδίδεται επίσης από την συνδρομητική τηλεόραση του δικτύου, η 3η περίοδος ελεύθερων δοκιμών, ενώ στις 17:00 το Ant1+ συνδέεται και πάλι με το Μπαχρέιν για τις πρώτες κατατακτήριες δοκιμές της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Το πρόγραμμα του Σαββάτου έχει ως εξής: 

  • 13:30 – 14:30: 3η Περίοδος Ελεύθερων Δοκιμών (FP2)
  • 17:00 – 18:00: Κατατακτήριες Δοκιμές (Qualifying)

Διαβάστε Επίσης

Την Κυριακή 5 Μαρτίου η δράση μεταφέρεται στον free to air Ant1. Στις 16:15 ξεκινά το Formula 1 Show, η εκπομπή που μας βάζει σε κλίμα Formula 1 και προηγείται του αγώνα. Η σύνδεση με το Μπαχρέιν έχει προγραμματιστεί για τις 16:45, με τον αγώνα να ξεκινά στις 17:00. Το Formula 1 Show θα ακολουθήσει το Grand Prix με τους συντελεστές να σχολιάζουν τα σημαντικότερα στοιχεία του αγώνα και να μεταφέρουν τις πρώτες δηλώσεις των πρωταγωνιστών. 

Ζωντανά η F2 και η F3

Υπενθυμίζεται πως στο συνδρομητικό Ant1+ θα προβάλλονται ζωντανά και χωρίς διαφημίσεις οι αγώνες τόσο της F2 όσο και της F3 καθώς και τα highlights του υποστηρικτικού πρωταθλήματος Porsche Supercup. O Ant1 στο πλαίσιο της εξασφάλισης των δικαιωμάτων προβολής της Formula 1 για τα επόμενα τρία χρόνια, έχει μάλιστα παρουσιάσει και ένα ειδικό πρόγραμμα με προνομιακές τιμές συνδρομής για τους λάτρεις του πρωταθλήματος και των αγώνων αυτοκινήτου.

Διαβάστε Επίσης

Best of Network