Δείτε το καλύτερο σώσιμο μοτοσικλέτας σε αγώνα (video)

Όχι απλώς κατάφερε να ελέγξει την μοτοσικλέτα του, να μην ακουμπήσει ούτε πόδι στο έδαφος αλλά πήρε και την pole position για τον αγώνα των superbikes. Μπράβο.

Ducati Adrien Huertas Supersport Magny Cours

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας στην κατηγορία Supersport των Superbikes, Adrian Huertas είναι για κάποιο λόγο πρωτοπόρος στην βαθμολογία. Στον πρόσφατο αγώνα στο Magny Cours τον απέδειξε, πραγαμτοποιώντας το καλύτερο σώσιμο της μοτοσικλέτας του, που έχουμε δει εδώ και καιρό. 

Ducati Adrien Huertas Supersport Magny Cours

Ο Huertas βρισκόταν στο warm up του αγώνα, ο οποίος ήταν βρόχινος καθώς ήταν ένα δροσερό Σαββατοκύριακο στην Γαλλία. Το ίδιο δροσερός και αέρινος ήταν και εκείνος όμως όταν έχασε την πρόσφυση στο πίσω ελαστικό της Ducatti που οδηγούσε και ξεκίνησε να αντιμετωπίζει ένα εντυπωσιακό highsiding. 

Διαβάστε Επίσης

Παρόλα αυτά με υπερπροσπάθεια και χρησιμοποιώντας όσο χώρο είχε στην διάθεσή του και δεν εννοούμε μόνο την πίστα, κατάφερε να το σώσει και να επιστρέψει στα pits για να ξεκινήσει λίγο αργότερα τον αγώνα του. 

Η μοτοσικλέτα του δεν έμεινε αλώβητη βεβαίως, καθώς στην οριακά ελεγχόμενη πορεία της κατέστρεψε μια πινακίδα, ακούμπησε στις πλαϊνές διαφημιστικές πινακίδες και κατέληξε και στην μπαριέρα με την οποία είχε μια επαφή πριν επιστρέψει στην κανονικότητα. 

  

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network