Οδηγός του NASCAR έβγαλε τον ώμο του πανηγυρίζοντας

Ο Layne Riggs τα έδωσε όλα μέσα στην πίστα για την νίκη στον αγώνα φορτηγών του NASCAR, τα έδωσε όλα όμως και εκτός πίστας αφού πανηγυρισε τόσο παθιασμένα που έβγαλε τον ώμο του.

Τραυματία από ατύχημα θα βρεις, τραυματία στην προπόνηση επίσης θα βρεις, τραυματία από τον πανηγυρισμό μετά τη νίκη σπάνια θα βρεις. Από χθες αυτός είναι ο Layne Riggs. Νικητής στον αγώνα φορτηγών του NASCAR

Τo NASCAR Trucks είναι ακόμη πιο redneck πρωτάθλημα από το κανονικό NASCAR, έστω και αν μερικές φορές οι κορυφαίοι οδηγοί στην Αμερική το χρησιμοποιούν για προπόνηση ή για να εξασφαλίσουν λίγα περισσότερα χρήματα και καλύτερες στατιστικές

Πάντως είναι ένας θεσμός που τροφοδοτεί σε σημαντικό βαθμό με οδηγούς το κορυφαίο πρωτάθλημα NASCAR Cup Series και αυτό δεν αλλάζει. 

Στον πρόσφατο αγώνα του NASCAR Trucks λοιπόν, στο Milwaukee Mile την νίκη κατέκτησε ο Layne Riggs. Ήταν η πρώτη του νίκη μετά από 23 εκκινήσεις στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και παρόλο που έχασε την είσοδο στα play off, πανηγύρισε τόσο έντονα και τόσο σκληρά που έβγαλε τον ώμο του.

"Εξάρθρωσα τον ώμο μου!" δήλωσε ο Riggs και συμπλήρωσε, "Πανηγύριζα τόσο δυνατά. Πονάει πολύ, αλλά άξιζε τον κόπο. Δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει και δεν πρόκειται να με καθυστερήσει".