Η Triumph αναβάθμισε τη βραβευμένη Trident 660

Περισσότερα συστήματα στο βασικό εξοπλισμό, αναβαθμισμένη ανάρτηση που προάγει την ευελιξία είναι κάποιες από τις αλλαγές στη νέα Triumph Trident 660.

Triumph Trident 660
Triumph Trident 660
Triumph Trident 660
Triumph Trident 660
Triumph Trident 660
Triumph Trident 660
Triumph Trident 660
Triumph Trident 660

Η Triumph Motorcycles ενισχύει την υπόσταση του βραβευμένου μοντέλου της Trident 660 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2020, αναβαθμίζοντας τον βασικό εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας με περισσότερη τεχνολογία.

Η μοναδική τρικύλινδρη μοτοσυκλέτα στην κατηγορία της θα διατίθεται με βελτιστοποιημένο σύστημα cornering ABS και με τα συστήματα Triumph Shift Assist και Cruise Control που πλέον δεν έχουν έξτρα χρέωση.

Triumph Trident 660

Επίσης, η ενσωματωμένη οθόνη TFT και το σύστημα συνδεσιμότητας Bluetooth MyTriumph προσφέρουν στους αναβάτες πλοήγηση, κλήσεις και έλεγχο μουσικής βήμα προς βήμα, ενώ υπάρχουν τρία προγράμματα οδήγησης, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου προγράμματος Sport.

Η εταιρεία παρουσίασε επίσης για τα νέα μοντέλα τους καινούργιους χρωματικούς συνδυασμούς: Cosmic Yellow, Cobalt Blue, Diablo Red και Jet Black. Το προσβάσιμο ύψος σέλας των 805 χιλ. και το γενικά στενό πλάτος της Trident 660 εξασφαλίζουν εύκολες αλλαγές κατεύθυνσης.

Triumph Trident 660

Τεχνολογικά ο 3κύλινδρος κινητήρας αποδίδει περισσότερο από το 90% της μέγιστης ροπής του από τις 3.600 έως τις 9.750 σαλ. Με 81 ίππους και 64 Nm ροπής ουδείς μπορεί να παραπονεθεί για έλλειψη απόδοσης.

Στον τομέα των αναρτήσεων έχουμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι Showa 41 χιλ. υψηλών προδιαγραφών, το οποίο έχει αναβαθμιστεί για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και έλεγχο. Υπάρχει επίσης ένα αμορτισέρ πίσω με ρυθμιζόμενη προφόρτιση, επίσης από τη Showa, ισχυρά φρένα Nissin με διπλά δισκόφρενα 310 χιλ. και ελαστικά Road 5 της Michelin.

Triumph Trident 660

Η εταιρεία προσφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ περί τα 45 γνήσια αξεσουάρ για την παραμετροποίηση της μοτοσυκλέτας όπως θερμαινόμενα γκριπ, κυλιόμενα φλας, τtank bag και άλλα. Αξίζει να σημειωθεί πως τα διαστήματα σέρβις έχουν παραμείνει στα 16.000 χλμ.

Η διάθεση των αναβαθμισμένων Trident 660 στην ελληνική αγορά αναμένονται στις αρχές Δεκεμβρίου με τιμές που, προς το παρόν, βρίσκονται υπό διαμόρφωση.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network