Δείτε τα νέα μοντέλα Ducati Scrambler

Η Ducati προσφέρει δύο νέες εκδόσεις της σειράς Scrambler με τις ονομασίες Icon Dark και Full Throttle. Αμφότερες αντλούν στοιχεία από την παράδοση της εταιρείας και χαρακτηρίζονται για την κομψότητά τους.

Ducati Scrambler Dark και Full Throttle

H Ducati παρουσίασε δύο νέες προτάσεις στην οικογένεια μοντέλων Scrambler. Η πρώτη φέρει την ονομασία Icon Dark και έχει σχεδιαστεί για όσους αναζητούν μια μοτοσυκλέτα με καθαρές γραμμές και μπόλικο χαρακτήρα.

Η δεύτερη ονομάζεται Full Throttle και ο συνδυασμός χρωμάτων μεταξύ μαύρου και μπρονζέ παραπέμπει στις αποχρώσεις των αγωνιστικών της δεκαετίας του 1970.

Ducati Scrambler Dark
Ducati Scrambler Icon Dark

Η total black έκδοση του Scrambler Icon Dark συνδυάζει τη μίνιμαλ κομψότητα της 2ης γενιάς του μοντέλου με το ελεύθερο πνεύμα μιας ρετροφουτουριστικής μοτοσυκλέτας.

Το εμβληματικό ρεζερβουάρ σε σχήμα σταγόνας, μαζί με τα πλαϊνά πάνελ και το σπορ φέρινγκ της ουράς κάνουν τη γραμμή Dark ακόμα πιο κομψή.

Ducati Scrambler Full Throttle
Ducati Scrambler Full Throttle

Η περίπτωση του Scrambler Full Throttle, φέρει πιο σπορ στοιχεία και είναι εμπνευσμένη από τους διαγωνισμούς Flat Track των ΗΠΑ που γίνονταν και συνεχίζουν να γίνονται σε χωμάτινες οβάλ πίστες.

Οι πλαϊνές πινακίδες αριθμών φέρουν τον αριθμό 62 – όπου το 1962 ήταν η χρονιά λανσαρίσματος της πρώτης Ducati Scrambler - σε στυλ Tracker και, μαζί με το προστατευτικό κάρτερ, ορίζουν μια σαφώς πιο επιθετική εμφάνιση για όσους δεν θέλουν να περνούν απαρατήρητοι.

Ο σπορ χαρακτήρας του Full Throttle υπογραμμίζεται επίσης από την επένδυση της σέλας και το μαύρο-χάλκινο χρώμα που έχουν οι λεπτομέρειες όπως οι ζάντες αλουμινίου. Σχεδιαστικά και χρωματικά, οι τελευταίες είναι εμπνευσμένες από τις αγωνιστικές μοτοσικλέτες και τα αυτοκίνητα της δεκαετίας του 1970.

Και στα δύο μοντέλα υπάρχει ο δικύλινδρος αερόψυκτος κινητήρας με τους 72 ίππους ενώ προσφέρονται και πιο φιμωμένες εκδόσεις με 47 ίππους για μοτοσυκλετιστές με δίπλωμα A2.

Ducati Scrambler Full Throttle

Στις ιδιαιτερότητες του μοντέλου συγκαταλέγονται, το χαμηλωμένο τιμόνι με μεταβλητή διατομή, το τελικό Termignoni, τα φλας LED (Ducati Performance) και ο συμπλέκτης Quick Shift που προσφέρονται στον βασικό εξοπλισμό.

Φυσικά υπάρχει και μια λίστα προαιρετικών αξεσουάρ όπως υποπόδια, καθρέπτες, καπάκια ρεζερβουάρ, χρωματιστά καλύμματα και μαλακές τσάντες, που μπορείτε να τα δείτε και να τα επιλέξετε μέσω ενός νέου online διαμορφωτή.

Τα δυο νέα μοντέλα της σειράς Ducati Scrambler θα είναι διαθέσιμα προς το τέλος του έτους.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network