Νέα προσφορά για το scooter Piaggio Medley

Ένα από τα πιο αναγωρίσιμα και χρηστικά urban scooter της ελληνικής αγοράς προσφέρεται με όφελος τιμής. Η νέα προσφορά ισχύει τόσο για την έκδοση 125 κ.εκ. όσο και για εκείνες στα 150 κ.εκ.

Piaggio Medley
Piaggio Medley
Piaggio Medley
Piaggio Medley
Piaggio Medley

Το Medley της Piaggio είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μικρά scooter της ελληνικής αγοράς με επίπεδο πάτωμα και μεγάλους τροχούς. Είναι ιδιαίτερα ευέλικτο αλλά και ασφαλές με καλό αποθηκευτικό χώρο.

Ο δε βασικός εξοπλισμός είναι πλούσιος περιλαμβάνοντας εκτός των άλλων: σύστημα εξοικονόμησης καυσίμου start & Stop, φώτα LED, ψηφιακό πίνακα οργάνων LCD και πλατφόρμα πολυμέσων Piaggio MIA για σύνδεση smartphone (διατίθεται στο Medley 150 S).

Piaggio Medley

Οι κινητήρες στα 125 και 150 κ.εκ. είναι σύγχρονοι και ανήκουν στη τελευταία γενιά Piaggio i-get με καλή διαχείριση καυσίμου και ικανοποιητικές επιδόσεις. Είναι υγρόψυκτοι με σύστημα χρονισμού των βαλβίδων και ηλεκτρονικό ψεκασμό. Η μικρή έκδοση αποδίδει 14,7 ίππους ενώ η μεγαλύτερη 16,6 ίππους.

To Medley διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς ωστόσο η έκδοση 150 S προσφέρεται και σε μια 4η απόχρωση Blu Zaffiro. Η νέα προσφορά της Piaggio μειώνει τις τιμές του Medley έως και 300 ευρώ.

Piaggio Medley

Ειδικότερα η τιμή του μοντέλου 125 έχει πέσει στα 3.290 ευρώ και του 150 στα 3.450 ευρώ. Τέλος, το Medley 150 S κοστίζει πλέον 3.550 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network