Στην Ελλάδα η πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου scooter SYM ADX 400 TG

Στην ευρύτερη περιοχή της Σαρωνίδας θα βρεθούν δημοσιογράφοι από την Ευρώπη για να οδηγήσουν για πρώτη φορά το νέο adventure scooter ADX 400 TG της SYM.

SYM ADX 400 TG

Η SYM πρωταγωνιστεί στις πωλήσεις δικύκλων της εγχώριας αγοράς για περισσότερο από μια δεκαετία. Η ταϊβανέζικη εταιρεία κατασκευής δίτροχων μοντέλων κλείνει φέτος τα 70 χρόνια λειτουργίας της και τα 21 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά μέσω της εισαγωγικής εταιρείας Γκοργκόλης Α.Ε.

SYM ADX 400 TG

Η εταιρεία επέλεξε την Ελλάδα για την πανευρωπαϊκή δημοσιογραφική παρουσίαση του καινούργιου adventure scooter ADX 400 TG, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως και τις 26 Σεπτεμβρίου στο PLAZA RESOR στην Σαρωνίδα.

Για τέσσερις ημέρες, δημοσιογράφοι και διανομείς από την Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ισραήλ, Βέλγιο, Σερβία, Πορτογαλία, Ελβετία, Γερμανία, Τουρκία, Ρουμανία, Κύπρο, Πολωνία, Ουγγαρία και την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να οδηγήσουν το νέο ADX 400 TG τόσο σε άσφαλτο όσο και off road.

SYM ADX 400 TG

Το νέο scooter της SYM ξεχωρίζει για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του πλαισίου και των αναρτήσεων, αλλά και για τον τεχνολογικά προηγμένο κινητήρα Euro 5+ με σύστημα μεταβλητού χρονισμού.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network