Το νέο scooter Peugeot Django έρχεται στην Ελλάδα

Το νέο-ρετρό scooter της Peugeot Motorcycles έρχεται στην ελληνική αγορά γιορτάζοντας παράλληλα την 10η επέτειο από το λανσάρισμα του αρχέτυπου μοντέλου Django Classic.

Peugeot Django

Το νέο scooter Django της Peugeot Motorcycles λανσάρεται επισήμως στην ελληνική αγορά τον Αύγουστο και ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του με φινετσάτες γραμμές.

Η διάθεση του επικεντρώνεται σε τρεις εκδόσεις στα 125cc: Active (με αερόψυκτο κινητήρα), Allure και Sport (με υγρόψυκτος κινητήρα). Το λανσάρισμα του νέου μοντέλου συμπίπτει με την επέτειο δέκα ετών από την παρουσίαση του πρώτου Django Classic.

Peugeot Django

Το νέο μοντέλο εξοπλίζεται με LED φώτα μπροστά και πίσω, οθόνη ενδείξεων LCD, θύρα USB για φόρτιση smartphones, γάντζο για την μεταφορά χειραποσκευών, δισκόφρενα και στους δύο τροχούς με σύστημα ABS, κ.ά.

Το Django δεν απαιτεί δίπλωμα δίτροχου και μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου. Διαθέτει επίπεδο δάπεδο που είναι ιδιαίτερα πρακτικό και χώρο κάτω από τη σέλα που χωρά ένα κράνος τύπου jet.

Peugeot Django

Ο μονοκύλινδρος κινητήρας της έκδοσης Active είναι τεχνολογίας Easymotion με απόδοση 10,6 ίππων στις 7.000 σ.α.λ. και ροπή 9.5 Nm στις 5.500 σ.α.λ.

Το Django θα διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς: Polar White, Celest Blue και Mad Grey με την τιμή του να προσδιορίζεται στα 3.490 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network