Η νέα μοτοσικλέτα QJMOTOR SRT 550 S με ασυναγώνιστη τιμή

Προσφέρει τις ανέσεις, τον εξοπλισμό και την ασφάλεια των μεγάλων On-Off μοτοσυκλετών σε compact περιτύλιγμα παρέα με έναν οικονομικό όσο και αποδοτικό κινητήρα μεσαίου κυβισμού, όλα μαζί με ασυναγώνιστη τιμή.

QJMOTOR SRT 550 S
QJMOTOR SRT 550 S
QJMOTOR SRT 550 S
QJMOTOR SRT 550 S
QJMOTOR SRT 550 S
QJMOTOR SRT 550 S

Η νέα QJMOTOR SRT 550 S έρχεται λίαν συντόμως στο δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας Γκοργκόλης Α.Ε. με εξοπλισμό που δεν του λείπει τίποτα και μια σχέση τιμής-απόδοσης που δεν έχει ανταγωνισμό.

Ειδικότερα, με τιμή στα 5.595 ευρώ δεν βρίσκεις κάποιο αντίστοιχο μοντέλο ακόμα και στις low cost εταιρείες της Voge και CF Moto. Και η περίπτωση του QJMOTOR SRT 550 S γίνεται ακόμα πιο δελεαστική αν παραθέσουμε τα στοιχεία εξοπλισμού που διαθέτει.

QJMOTOR SRT 550 S

Ξεκινώντας από το ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός διαμέτρου 45mm, περνώντας στα ακτινικά φρένα με δικάναλο ABS και καταλήγοντας στην μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT των 7” με Bluetooth και Wi-Fi.

Η SRT 550 S φέρει επίσης δύο ισχυρούς προβολείς ομίχλης ενσωματωμένους στο εμπρός τμήμα του φέρινγκ, με τετραπλά LED ο καθένας, κάνοντας ορατή την παρουσία της μοτοσυκλέτας στα υπόλοιπα οχήματα από μεγάλη απόσταση.

Ενσωματωμένα είναι και τα εντυπωσιακά, κάθετα τοποθετημένα LED φλας ενώ καινούργιας σχεδίασης είναι ο κεντρικός LED προβολέας που χρησιμοποιεί φακό διάθλασης του φωτός προς όλες τις κατευθύνσεις, εξασφαλίζοντας άριστο φωτισμό χωρίς σκιές και κενά.

QJMOTOR SRT 550 S

Δομικά ο δικύλινδρος κινητήρας αποτελεί ενεργό στοιχείο του πλαισίου. Το μοντέλο είναι ένα από τα ελάχιστα σε αυτή την κατηγορία κυβισμού που διαθέτει αφαιρούμενο υποπλαίσιο και ελαφρύ αλουμινένιο ψαλίδι για μείωση του μη αναρτώμενου βάρους και ακρίβεια λειτουργίας της ρυθμιζόμενης πίσω ανάρτησης.

Στα λοιπά στοιχεία θα βρείτε την άνετη σέλα δύο επιπέδων, τους ελαστικούς αποσβεστήρες στα ποδοστήρια του αναβάτη και του συνεπιβάτη, την πίσω σχάρα που έχει πρόβλεψη για τοποθέτηση τριών βαλιτσών, τις χούφτες στο τιμόνι και τα κάγκελα προστασίας του κινητήρα. Το μοντέλο εφοδιάζεται επίσης με διπλή θύρα USB και πρίζα 12V.

QJMOTOR SRT 550 S

O δικύλινδρος κινητήρας αποδίδει 56 ίππους και ροπή 54 Nm. Το ρεζερβουάρ χωρητικότητας 20,5 λίτρων εξασφαλίζει αυτονομία κοντά στα 500 χλμ. ανά γέμισμα καθώς η μέση κατανάλωση βρίσκεται λίγο πιο πάνω από τα 4 λίτρα για κάθε 100 χλμ.

Τέλος, οι τροχοί είναι 19 ιντσών μπροστά και 17 πίσω με tubeless ελαστικά σε ζάντες ελαφρού κράματος που διαθέτουν σύστημα παρακολούθησης πίεσης και θερμοκρασίας.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network