Αυτή είναι η νέα QJMOTOR SRT 700 S με τιμή έκπληξη

Η Γκοργκόλης Α.Ε. εισαγωγική εταιρεία των δίτροχων της QJMOTOR στην ελληνική αγορά παρουσιάζει τη νέα SRT 700 S με ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή στην κατηγορία των 2κύλινδρων adventure μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού.

Η πρόταση της QJMOTOR στις μεσαίες μοτοσυκλέτες adventure με τουριστικά χαρακτηριστικά ονομάζεται SRT 700 S και είναι δομημένη γύρω από έναν 2κύλινδρο κινητήρα 698 κ.εκ. που συνοδεύεται από καλά περιφερειακά.

Η νέα SRT 700 S εφοδιάζεται με έναν δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα με απόδοση 70 ίππων και ροπή 70 Nm με πολιτισμένη λειτουργία και μέση κατανάλωση της τάξεως των 4,6 λίτρων/100 χλμ. σύμφωνα με μετρήσεις κατά το πρότυπο WMTC3.

Με δεδομένο ότι διαθέτει ρεζερβουάρ χωρητικότητας 19,5 λίτρων η αυτονομία μπορεί να φθάσει άνω των 400 χλμ. απαιτώντας λιγότερες στάσεις ανεφοδιασμού στο ταξίδι.

Με ισχυρή προσωπικότητα και δυναμικό στιλ, η SRT 700 S διαθέτει πλαίσιο χωροδικτύωμα ένα μινιμαλ αλλά πλήρως λειτουργικό φέρινγκ, διπλό προβολέα LED, ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός 43mm της Marzocchi, πίσω αλουμινένιο ψαλίδι και 4πίστονες ακτινικές δαγκάνες της Brembo σε δίσκους 320mm μαζί με ABS της Bosch.

Οι τροχοί είναι 17 ιντσών με ελαστικά Pirelli διαστάσεων 120/70 μπροστά και 160/60 πίσω που την κάνουν ιδιαίτερα ευέλικτη αλλά συνάμα τονίζουν και τον ασφάλτινο προσανατολισμό της.

Ο εξοπλισμός άνεσης περιλαμβάνει μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT με Bluetooth και Wi-Fi. Ο αναβάτης της νέας SRT 700S έχει τη δυνατότητα να προβάλλει το χάρτη πλοήγησης στην οθόνη (μέσω εφαρμογής τρίτου παρόχου), να παρακολουθεί την πίεση και τη θερμοκρασία των ελαστικών μέσω του συστήματος TPMS και να χρησιμοποιήσει τη θύρα USB για τη φόρτιση της συσκευής του.

Επίσης ο εξοπλισμός περιλαμβάνει μια νέα σχάρα αλουμινίου, ρυθμιζόμενες μανέτες με χούφτες, κεντρικό σταντ αλλά και ειδικά σχεδιασμένες μπάρες προτασίας για τον κινητήρα και το ρεζερβουάρ.

Η τιμή διάθεσης της νέας QJMOTOR SRT 700 S είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και προσδιορίζεται στα 6.695 ευρώ.

 

QJmotor SRT700S
QJmotor SRT700S
QJmotor SRT700S
QJmotor SRT700S
QJmotor SRT700S