Στο νέο Mini Cooper C το in-car gaming πάει σε άλλο επίπεδο

Παιχνίδια του δρόμου ή αλλιώς in-car gaming προσφέρει το νέο Mini Cooper C στους επιβάτες του ως μια έξτρα εξατομικευμένη εμπειρία ψηφιακής χρήσης. Υπάρχει όμως μια βασική προϋπόθεση για λόγους ασφαλείας.

Mini Cooper C in-car gaming

Καινοτόμα παιχνίδια στο αυτοκίνητο και παραδοσιακή οδηγική διασκέδαση είναι δύο στοιχεία που προσφέρει το Mini Cooper C σε οδηγό και επιβάτες.

Το μοντέλο προσφέρει πλέον μια εξατομικευμένη ψηφιακή εμπειρία χρήσης με in-car gaming. Οι επιβάτες μπορούν να βιώσουν το κλασικό παιχνίδι καρτών UNO της Mattel μέσα στο αυτοκίνητο και στην συνδεδεμένη οθόνη infontainment χάρη στη νέα κεντρική και στρογγυλή οθόνη υψηλής ευκρίνειας του αυτοκινήτου.

Mini Cooper C in-car gaming

Τα video games στο αυτοκίνητο δεν είναι μια νέα τεχνολογία. Την έχουμε δει και στα μοντέλα της Tesla. Ωστόσο αποτελεί μια νέα εμπειρία χρήσης κυρίως για τους επιβάτες αλλά και για τον χρήστη όταν φυσικά περνά τον ελεύθερο χρόνο του πίσω από τιμόνι χωρίς να οδηγεί.

Το στρογγυλό κεντρικό όργανο με οθόνη OLED του Mini Cooper C προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης έως και τεσσάρων smartphones ή tablets, χάρη και στο νέο λειτουργικό MINI Operating System 9 που είναι διαισθητικό και εύκολο στον χειρισμό.

Mini Cooper C in-car gaming

Όταν γίνει η απαραίτητη σύνδεση επιλέγουν σε ποιο παιχνίδι θα συμμετάσχουν καθώς η Mattel και η AirConsole έχουν προσθέσει στο λειτουργικό του αυτοκινήτου κάποιους τίτλους gaming.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network