Ηλεκτρικό αυτοκίνητο Volkswagen στην Ελλάδα με 25.000 ευρώ

Η Volkswagen φέρνει στην Ελλάδα πολύ νωρίτερα από ό,τι περιμέναμε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο των 25.000 ευρώ καθώς οι νέες τιμές της είναι εντυπωσιακά χαμηλές.

Volkswagen ID.3

Η Volkswagen ανακοίνωσε νέες τιμές και νέα τιμολογιακή πολιτική για τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα, στην προσπάθεια να γίνουν ακόμη πιο ελκυστικά, όσον αφορά την τιμή τους. Πρόκειται ουσιαστικά για εκπτώσεις σε μοντέλα όπως το VW ID.3 το οποίο πλέον μπορεί να αγοράσει κανείς με 25.000 ευρώ. 

VW ID.3 GTX Performance

Ο νέος τιμοκατάλογος σε συνδυασμό με το όφελος του "Κινούμαι Ηλεκτρικά 3", το οποίο προσαυξάνεται κατά 2.000 ευρώ στην περίπτωση της απόσυρσης, ενδυναμώνει περισσότερο από ποτέ την πιο ολοκληρωμένη γκάμα στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, η βασική τιμή με την κρατική επιδότηση για το VW ID.3 Pure ορίζεται στις 25.215 ευρώ, ενώ αντίστοιχα στο VW ID.4 στην αρχική έκδοση, η νέα τιμή ορίζεται στις 31.500 ευρώ και για το VW ID.5 στις 33.900 ευρώ.

VW ID.4 2024

Έτσι, δίνεται πλέον η δυνατότητα απόκτησης ενός ID. μοντέλου από τις 25.000 ευρώ και τουλάχιστον μία επιλογή σε κάθε κατηγορίας τιμής έως τις 40.000 ευρώ!

Νέες εκδόσεις

Ξεκινώντας από το εξαιρετικό, τόσο σε επιδόσεις όσο και σε πρακτικότητα, Volkswagen ID.3, η Kosmocar επανατοποθετεί όλα της τα μοντέλα της ID. σειράς και τα ενδυναμώνει περαιτέρω με τις νέες εκδόσεις More!

Volkswagen ID.5

Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση More προσφέρεται πλέον και στην μπαταρία με ωφέλιμη χωρητικότητα 52kWh, με επιπλέον 1.500 ευρώ και όφελος πελάτη 2.500 ευρώ. Η τιμή της έκδοσης ειναι 37.400 ευρώ, με την έκδοση Pure με 35.900 ευρώ.

Ο επιπρόσθετος εξοπλισμός από την βασική έκδοση περιλαμβάνει τα εξής: Ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, μεταλλικό χρώμα, θερμαινόμενο τιμόνι και καθίσματα, κάμερα οπισθοπορείας, επαγωγική φόρτιση κινητού και αυτόματο κλιματισμό 2 ζωνών, μεταξύ άλλων.

Volkswagen ID.3

Διαθέσιμο στην Ελλάδα το VW ID.3 GTX Performance

Στην οικογένεια του VW ID.3, προστίθεται και το πιο ισχυρό VW ID.3 GTX Performance, με ενισχυμένες επιδόσεις, καθώς και πλουσιότερο εξοπλισμό σε σύγκριση με το ID.3 GTX. Η συγκεκριμένη έκδοση, προσφέρεται με 2.000 ευρώ επιπλέον της βασικής, προσδίδοντας συνολικό όφελος εξοπλισμού αξίας 7.500 ευρώ.

Συνεπώς η τιμή του είναι στα 49.900 ευρώ με τιμή έναρξης για το απλό GTX στα 47.900 ευρώ.

Πακέτο φόρτισης Volkswagen ID.

Στο πλαίσιο των μεγαλύτερων κινήτρων για την αγορά ηλεκτρικού οχήματος η υπάρχει επιπλέον προσφορά ενός ολοκληρωμένου πακέτου φόρτισης, με το οποίο συνοδεύεται πλέον κάθε παραγγελία ηλεκτρικού οχήματος. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος του χρόνου, δηλαδή μέχρι τις 31/12/2024.

Volkswagen ID.5

Το πακέτο φόρτισης περιλαμβάνει, δωρεάν Wallbox Elli Charger Connect καθώς και δωρεάν πακέτο μελέτης και τοποθέτησης του Wallbox.

Best of Network