Tesla Model Y: Στην Ελλαδα η επταθέσια έκδοση-πόσο αυξάνεται η τιμή του

Το Tesla Model Y στην επταθέσια έκδοσή του έφτασε και στην Ελλάδα και μπορείς να το παραγγείλεις. Δείτε πόσο αυξάνεται η τιμή του με 7 θέσεις.

Tesla Model Y

Το παγκόσμιο best seller, Tesla Model Y παρουσίασε πριν λίγο καιρό τον κρυφό άσο στο μανίκι που έχει να κάνει με την επταθέσια διάταξη των καθισμάτων και τώρα η συγκεκριμένη έκδοση είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη και φυσικά και στην Ελλάδα. 

Tesla Model Y 7θέσιο

Με αυτόν τον τρόπο η Tesla φιλοδοξεί να δώσει μια ώθηση στις πεσμένες (σε σχέση με το 2023) πωλήσεις του 2024, ποντάροντας στην πρακτικότητα και την μεγαλύτερη ευκολία που θα αναζητήσουν όλο και περισσότεροι αγοραστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ενώ υπάρχει ήδη απόφαση να κυκλοφορήσει ίσως μόνο στην Κίνα και ως εξαθέσιο.

Διαβάστε Επίσης

Η αλήθεια είναι πως το επταθέσιο Tesla Model Y μοιάζει να έχει αρκετούς περιορισμούς σε χώρους για τους επιβάτες, τουλάχιστον της δεύτερης σειράς από την οποία φαίνεται πως έχει "κλέψει" όλο τον χώρο η τρίτη σειρά καθισμάτων. 

Tesla Model Y 7θέσιο

Παρόλα αυτά δεν παύει να είναι ένα επιπλέον κίνητρο για πολυμελείς οικογένειες με νεαρά μέλη που αναζητούν μεγαλύτερη άνεση στις μετακινήσεις. Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε μόλις πριν από λίγα 24ωρα για την αγορά της Ευρώπης και στην Ελλάδα είναι διαθέσιμο στον συνδυασμό με την τετρακίνητη έκδοση με το long range σύστημα, η αυτονομία του οποίου ξεπερνά τα 500 χλμ. 

Tesla Model Y 7θέσιο

Το κόστος για την τρίτη σειρά καθισμάτων είναι 2.500 ευρώ, έτσι συνολικά το Tesla Model Y με αυτά τα χαρακτηριστικά και τίποτα άλλο θα φτάσει τις 55.000 ευρώ. 

Πως μπαίνεις στην τρίτη σειρά

Η τρίτη σειρά καθισμάτων αφορά κατα κύριο λόγο παιδιά. Κάθε πίσω κάθισμα αναδιπλώνεται πλήρως και ανεξάρτητα δημιουργώντας ευέλικτο χώρο αποθήκευσης για σκι, έπιπλα, αποσκευές και άλλα. Η πόρτα του χώρου αποσκευών ανοίγει σε χαμηλό δάπεδο που διευκολύνει και επιταχύνει τη φόρτωση και την εκφόρτωση.

Tesla Model Y

Η πρόσβαση είναι σχετικά εύκολη χάρη στο κουμπί που έχει προστεθεί για να ανασηκώνει το κάθισμα της δεύτερης σειράς και να παρέχει χώρο, ενώ η δεύτερη σειρά, στην επταθέσια διάταξη είναι πλήρως συρόμενη με ρυθμιζόμενες πλάτες καθισμάτων. 

Tesla Model Y

Επιπλέον τόσο η δεύτερη όσο και η τρίτη σειρά μπορούν να αναδιπλωθούν αφήνοντας έναν τεράστιο χώρο φόρτωσης. Η Tesla έχει προσθέσει παράλληλα και θύρα φόρτισης στην τρίτη σειρά, που αν έχεις παιδιά ξέρεις πως είναι ύψιστης σημασίας για ξέγνοιαστο ταξίδι. 

Στο video παρακάτω μπορείς να δεις μια ερασιτεχνική παρουσίαση από έναν ενδιαφερόμενο πελάτη στις Ηνωμένες Πολιτείες, που δείχνει περισσότερες λεπτομέρειες για τους χώρους και τον τρόπο εισόδου και εξόδου. 


 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network