Porsche e-Performance Days: Στην πίστα με τα ηλεκτρικά της φίρμας

Στην εκδήλωση e-Performance Days που διοργανώθηκε, δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα ηλεκτρικά μοντέλα και concept car της Porsche. Όπως ήταν αναμενόμενο, το πρωτότυπο GT4 e-Performance έκλεψε την παράσταση.

Porsche e-Performance Days
Porsche e-Performance Days
Porsche e-Performance Days
Porsche e-Performance Days
Porsche e-Performance Days
Porsche e-Performance Days

Η Porsche διοργάνωσε προσφάτως για δημοσιογράφους τις ημέρες e-Performance με στόχο να αναδείξει τις δυνατότητες των ηλεκτρικών οχημάτων της σε διάφορες συνθήκες. Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την Porsche Taycan τελευταίας γενιάς αλλά και την ηλεκτρική Macan.

Οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος σε διαδρομές που τους επέτρεψαν να ελέγξουν τις επιδόσεις της Taycan. Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης μια διαδρομή σλάλομ με τη Macan, που κατέδειξε τα οδηγικά χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού SUV.

Porsche e-Performance Days

Η Porsche παρουσίασε επίσης δύο εμβληματικά μοντέλα: την Mission R και την 99X Electric. Το Mission R είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο αγωνιστικό αυτοκίνητο που δίνει μια πρώτη γεύση από το όραμα της Porsche για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό του μέλλοντος.

Ομοίως, το 99X Electric, το αγωνιστικό αυτοκίνητο της TAG Heuer Porsche Formula E Team, εκτέθηκε, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της μάρκας στον κορυφαίο ηλεκτρικό μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Porsche e-Performance Days

Ρεκόρ γύρου πραγματοποιήθηκε με μια GT4 e-Performance που κατά γενική ομολογία έκλεψε την παράσταση. Ένα ορόσημο επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όταν ο Αυστριακός οδηγός αγώνων Klaus Bachler σημείωσε νέο ρεκόρ γύρου στο Silesia Ring. Οδηγώντας το πρωτότυπο Porsche GT4 e-Performance, ο Bachler ολοκλήρωσε έναν γύρο σε εντυπωσιακό χρόνο 1:33,319 λεπτά.

Ο Wojciech Grzegorski, διευθύνων σύμβουλος της Porsche Πολωνίας, σημείωσε: "Οι Ημέρες e-Performance είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να παρουσιάσουμε την ολοκληρωμένη στρατηγική μας για την ηλεκτροκίνηση. Από τα αυτοκίνητα δρόμου υψηλών επιδόσεων μέχρι τα πρωτοποριακά αγωνιστικά concepts, στοχεύουμε να συνδυάσουμε το δυναμικό χαρακτήρα της Porsche με σύγχρονα, ηλεκτρικά συστήματα κίνησης σε όλες τις πτυχές της μάρκας μας".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network