Το BYD E-VALI είναι το ηλεκτρικό επαγγελματικό της φίρμας-έρχεται στην Ευρώπη

Η BYD μπαίνει στο παιχνίδι των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων με ένα αμιγώς ηλεκτρικό van που στην κορυφαία έκδοση θα αποδίδει 335 ίππων και θα είναι τετρακίνητο.

BYD E-VALI

Ένας νέος παίκτης πρόκειται να εισέλθει στο ανταγωνιστικό τερέν των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη. Πρόκειται για το νέο E-VALI της κινέζικη BYD που θα βρει στο δρόμο του τις ανταγωνιστικές προτάσεις του Ford E-Transit και το Renault Master E-Tech.

BYD E-VALI

Αναφερόμαστε στις ηλεκτρικές εκδόσεις των Transit και Master καθώς και το BYD E-VALI κινείται με ηλεκτρική ενέργεια. Εδώ υπάρχει μια μπαταρία 80,64 kWh χωρίς κοβάλτιο που παρέχει αυτονομία μεταξύ 220 και 250 χλμ./φόρτιση, και θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις με ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 201 ίππων και μετάδοση στους πίσω τροχούς και με δύο ηλεκτροκινητήρες συνδυαστικής απόδοσης 335 ίππων και τετρακίνηση. Στον βασικό εξοπλισμό υπάρχει και αντλία θερμότητας.

BYD E-VALI

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταχεία φόρτιση θα είναι εντυπωσιακή με 188 kW, οπότε μια πλήρωση ενέργειας από 10 έως 80% θα διαρκεί περίπου 30 λεπτά. είναι στάνταρ εξοπλισμός. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες η διάθεση του E-VALI στην αγορά θα επικεντρωθεί σε δύο εκδόσεις αμαξωμάτων. Μια μικρότερη με μήκος 5,995 μ. και μια μεγαλύτερη στα 6,995 μ. Στο πρώτο ο όγκος φόρτωσης είναι 13,9m³ ενώ στο μεγαλύτερο, 17,9m³. Ανάλογα με το μέγεθος το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο φθάνει στα 1.450 κιλά.

BYD E-VALI

Η BYD δηλώνει ότι το E-VALI σχεδιάστηκε ειδικά για την Ευρώπη. Η σχεδίαση της καμπίνας είναι μινιμαλιστική με μια μεγάλη οθόνη αφής που είναι συμβατή με το Apple CarPlay/Android Auto. Θα υπάρχουν επίσης ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, ένα πτυσσόμενο τραπέζι που βγαίνει από την κεντρική κονσόλα, ένα ψυγείο αυτοκινήτου, πολλές ποτηροθήκες και αρκετές θύρες USB.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network