Διέρρευσαν εικόνες του ηλεκτρικού Mini JCW E από τον "συνήθη ύποπτο"

Το αμιγώς ηλεκτρικό Cooper JCW E με 258 ίππους διέρρευσε στην Κίνα, πριν το επίσημο ντεμπούτο του και αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται πρώτη φορά. Το ίδιο "λάθος" κάνει συχνά το ο Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Πληροφοριών της Κίνας.

Mini Cooper JCW E

Η Mini ανεβάζει στροφές για την παρουσίαση της ηλεκτρικής έκδοσης JCW (θα είναι η πρώτη φορά που το logo JCW θα τοποθετηθεί σε ηλεκτρικό μοντέλο), αλλά το Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Πληροφοριών της Κίνας, ως συνήθως την πρόλαβε.

Διαβάστε Επίσης

Όπως έχει συμβεί αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, οι Κινέζοι δημοσίευσαν φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά για την κορυφαία ηλεκτρική έκδοση, αρκετά πριν από την προγραμματισμένη αποκάλυψή της.

Η έκδοση παραγωγής, που ακολουθεί το John Cooper Works E PROtotype, διαθέτει μια κλειστή μάσκα χωρίς αεραγωγούς, που φέρει το λογότυπο JCW με μια καρό σημαία.

Mini Cooper JCW E

Η σπορ σχεδίαση συνεχίζεται και προς το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, με τις πλαϊνές ποδιές και τους τροχούς 18 ιντσών με σχεδίαση που βελτιώνει την αεροδυναμική. Ενώ το πίσω μέρος μεταφέρεται σε μεγάλο βαθμό αυτούσιο από τις υπόλοιπες εκδόσεις, το JCW διακρίνεται από έναν διαφορετικό προφυλακτήρα με βαμμένο διαχύτη.

Ενώ η πόρτα του χώρου αποσκευών φιλοξενεί και αυτή μια καρό σημαία, αυτό κατά πάσα πιθανότητα αποτελεί μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού. Η καταχώριση του κινεζικού Υπουργείου (MIIT) δεν περιείχε πολλές πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά αποκάλυψε ότι το μοντέλο θα διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου καθώς και ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 258 ίππων.

Mini Cooper JCW E

Ενδεικτικά, το Cooper E αποδίδει 184 ίππους, ενώ το Cooper SE 218 ίππους. Χάρη στην επιπλέον ισχύ, το JCW E των 1.670 κιλών θα μπορεί να αναπτύξει τελική ταχύτητα 200 km/h. Αυτό σημαίνει πως θα είναι αρκετά πιο γρήγορο από το Cooper SE των ευρωπαϊκών προδιαγραφών με το παρόμοιο βάρος αμαξώματος.

Υπάρχει επίσης σοβαρό ενδεχόμενο η έκδοση JCW να διαθέτει μπαταρία 49,2 kWh. Η τελευταία θα εξασφαλίζει αυτονομία WLTP έως και 400 χιλιόμετρα, αν και τα δυναμικά χαρακτηριστικά του JCW, πιθανότατα θα έχουν ως αποτέλεσμα να μην μπορείς να επιβεβαιώσεις συχνά αυτή την τιμή.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network