Τώρα τα Tesla έρχονται να σε παραλάβουν όπου είσαι

Το Tesla Smart Summon είναι πλέον διαθέσιμο στα μοντέλα της Tesla που έχουν τον σχετικό hardware εξοπλισμό και έτσι αυτά μπορούν να έρθουν να σε παραλάβουν από το σημείο που είσαι.

Tesla FSD 12.5

Η Tesla για μια ακόμη φορά φέρνει το μέλλον, όπως το είχαμε φανταστεί, πιο κοντά με το λανσάρισμα του Actually Smart Summon. Το σύστημα έξυπνης κλήσης δηλαδή με το οποίο μπορείς να ειδοποιήσεις το αυτοκίνητό σου και αυτό θα έρθει αυτόνομα να σε παραλάβει.

Η λειτουργία ξεκίνησε από τα Tesla Model 3 HW4, που αφορά το επίπεδο hardware με το οποίο είναι εξοπλισμένα, αλλά αναφορές λένε πως υπάρχει πλέον στις αναβαθμίσεις και των HW3 μοντέλων. 

Tesla FSD 12.5

Το Actually Smart Summon είναι μια λειτουργία που ο Elon Musk είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό και αναμενόταν. Πρώτα από όλα να τονίσουμε πως πρόκειται για ένα ακόμη παιχνίδισμα της Tesla με τις ονομασίες καθώς τα αρχικά του συστήματος, είναι ASS που σημαίνουν συγκεκριμένα πράγματα αν τυγχάνει να είσαι αγγλομαθής.

Διαβάστε Επίσης

Εντάσσεται στο μοτίβο της Tesla με τις ονομασίες των μοντέλων της που δημιουργούν του S3XY αν τοποθετήσεις στην σωστή σειρά τα Model S, Model 3, Model X και Model Y

Το Smart Summon, που κυκλοφόρησε στην πιο πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού για τα Tesla, επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να καλούν κυριολεκτικά το όχημά τους από ένα σημείο στάθμευσης σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία κοντά, όπου βρίσκονται ώστε να τους παραλάβει το αυτοκίνητο, αντί να πάνε εκείνοι σε αυτό.

Λειτουργεί μέσω της εφαρμογής της Tesla για το smartphone και χρειάζεται το πιο πρόσφατο update και σε αυτήν. Το σύστημα "διαβάζει" τη θέση του οδηγού και με βάση το GPS κινείται προς αυτήν για να τον παραλάβει.

Tesla Model 3 Performance Top Gear

Η Tesla που έχει πάντα διάθεση για αστεία, ενέταξε στο update και το Dumb Summon που σημαίνει ουσιαστικά "χαζή κλήση"και επιτρέπει να μετακινήσει ο οδηγός το όχημα προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, ρυθμίζοντας την τελική θέση του οχήματος.

Τα video από τους χρήστες που έσπευσαν να το δοκιμάσουν και να το ποστάρουν ήταν άκρως εντυπωσιακά. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network