Δείτε για πρώτη φορά το εσωτερικό του Skoda Elroq

Τα πρώτα σκίτσα από το εσωτερικό του νέου ηλεκτρικού SUV Skoda Elroq δείχνουν ότι είναι ευθυγραμμισμένο με τη σχεδιαστική γλώσσα Modern Solid. Η εταιρεία αναφέρει ότι είναι πρακτικό, βιώσιμο και πλούσιο σε καινοτομίες.

Skoda Elroq

Ο άφθονος εσωτερικός χώρος και η πρακτικότητα είναι τα τυπικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν στις καμπίνες όλων των μοντέλων της Skoda. Ωστόσο, στο προσκήνιο έχει έρθει και η βιωσιμότητα, μια παράμετρος που θα την δούμε σε πλήρη εφαρμογή στο νέο ηλεκτρικό μοντέλο SUV Elroq.

Το Recytitan και το Technofil είναι δύο υλικά των οποίων τα διαπιστευτήρια βιωσιμότητας είναι δεδομένα. Το Recytitan έχει τοποθετηθεί στα πάνελ των θυρών, στα καλύμματα των καθισμάτων και στο ταμπλό.

Skoda Elroq esoteriko

Το 78% αυτού του υλικού είναι ανακυκλωμένο ΡΕΤ, με πηγές που περιλαμβάνουν πλαστικά μπουκάλια ποτών. Ένα άλλο 6% αυτού του νήματος αποτελείται από μηχανικά ανακυκλωμένες ίνες από παλιά ρούχα, ενώ μόνο το υπόλοιπο 16% του υφάσματος προέρχεται από νέο PET.

Από την άλλη, το Technofil είναι ένα ύφασμα που αναμειγνύεται από 75% ανακυκλωμένες ίνες ECONYL και 25% πολυεστέρα. Το ECONYL είναι ένα καινοτόμο νάιλον υλικό που δημιουργείται από απορρίμματα όπως δίχτυα αλιείας, απορρίμματα υφασμάτων ή χαλιά που διαφορετικά θα κατέληγαν σε χωματερές.

Skoda Elroq esoteriko

Σημαντικά πλεονεκτήματα του υλικού είναι ότι είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στην τριβή και τη φθορά και βεβαίως είναι ανακυκλώσιμο. Μπορεί να ανακυκλωθεί επανειλημμένα χωρίς καμία απώλεια της ποιότητας του νήματος.

Όπως δείχνουν τα πρώτα σκίτσα που κυκλοφόρησαν, το εσωτερικό διατηρεί την κλασική συμμετρική αρχιτεκτονική με έντονες οριζόντιες γραμμές και μια οθόνη αφής 13 ιντσών για το infotainment στο κέντρο του ταμπλό. Το Elroq θα είναι το πρώτο μοντέλο της Skoda στη σύγχρονη εποχή που θα φέρει το νέο λογότυπο στο τιμόνι με τη μορφή των γραμμάτων.

Η καμπίνα του Elroq θα διατίθεται σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις φινιρισμάτων: Studio, Loft, Lodge και Suite.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network