Hyundai Inster: Αποκαλύφθηκε το φθηνό ηλεκτρικό SUV της φίρμας-όλες οι πληροφορίες και εικόνες

Το περιμέναμε και τελικά μόλις αποκαλύφθηκε το mini ηλεκτρικό SUV της Hyundai που λέγεται Inster και θα έχει τιμή ίσψς και κάτω από 20.000 ευρώ. Έχουμε όλες τις πληροφορίες και τις πρώτες επίσημες εικόνες.

Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster
Hyundai Inster

Η Hyundai παρουσίασε το Inster, ένα αμιγώς ηλεκτρικό mini SUV που πλασάρεται μεταξύ A και Β κατηγορίας και υπόσχεται προηγμένη τεχνολογία και κορυφαία αυτονομία στην κατηγορία του. Το όχημα έκανε το ντεμπούτο του στο 2024 Busan International Mobility Show.

Βασικά χαρακτηριστικά και σχεδιασμός του Inster

Το Inster διαθέτει φουτουριστική, στιβαρή σχεδίαση με ευρύχωρο εσωτερικό, προσφέροντας ένα μείγμα πρακτικότητας και στυλ. Η σχεδίασή του αποτελεί εξέλιξη του βενζινοκίνητου CASPER που κυκλοφορεί μόνο στην Κορέα, διαθέτοντας ένα εκτεταμένο αμάξωμα και μεταξόνιο για την ενίσχυση του εσωτερικού χώρου και της οδικής παρουσίας.

Hyundai Inster

Τοποθετείται μεταξύ των παραδοσιακών αυτοκινήτων πόλης της κατηγορίας Α και των μεγαλύτερων μοντέλων της κατηγορίας Β, καθιστώντας το ιδανικό για οδήγηση στην πόλη με βελτιωμένη ευελιξία και ευκολία στάθμευσης.

Hyundai Inster

Εξωτερικά, το Inster διαθέτει SUV σχεδίαση με καθαρές, επίπεδες επιφάνειες, εντυπωσιακό σχεδιασμό στους προφυλακτήρων και τολμηρές ποδιές. Τα φώτα ημέρας LED και τα  φλας προσθέτουν στη χαρακτηριστική του εμφάνιση.

Hyundai Inster

Οι πελάτες μπορούν να προσαρμόσουν το όχημά τους με επιλογές όπως προβολείς LED, διχρωμία στο αμάξωμα και διάφορες επιλογές τροχών, όπως χαλύβδινες ζάντες 15 ιντσών, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Εσωτερικό

Στο εσωτερικό, το Inster προσφέρει ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, οθόνη αφής 10,25 ιντσών infotainment με πλοήγηση και βάση ασύρματης φόρτισης. Προαιρετικά έχει θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και τιμόνι, καθώς και ευέλικτα καθίσματα δεύτερης σειράς που συρόμενα και ανακλινόμενα.

Hyundai Inster

Το εσωτερικό χρησιμοποιεί βιώσιμα υλικά, όπως ανακυκλωμένο PET από μπουκάλια και βιοπολυπροπυλένιο από ζαχαροκάλαμο. Το εξωτερικό διαθέτει ανακυκλωμένο μαύρο χρώμα υψηλής στιλπνότητας, κατασκευασμένο από απόβλητα ελαστικών.

Επιδόσεις και αυτονομία

Το Inster προσφέρει δυνατότητες γρήγορης φόρτισης και κορυφαία αυτονομία στην κατηγορία του. Διατίθεται με μια στάνταρ μπαταρία 42 kWh ή μια προαιρετική μπαταρία Long Range 49 kWh, η οποία παρέχει έως και 355 km (WLTP) με μία μόνο φόρτιση για το μοντέλο Long-Range. Το όχημα μπορεί να φορτίσει από το 10% στο 80% σε περίπου 30 λεπτά χρησιμοποιώντας έναν φορτιστή υψηλής ισχύος 120 kW DC.

Hyundai Inster

Είναι εξοπλισμένο με έναν ενσωματωμένο φορτιστή 11 kW, ένα σύστημα θέρμανσης της μπαταρίας και μια αντλία θερμότητας υψηλής απόδοσης. Διαθέτει επίσης λειτουργία Vehicle-to-Load (V2L) για αμφίδρομη φόρτιση, επιτρέποντας στους χρήστες να τροφοδοτούν εξωτερικές συσκευές όπως ηλεκτρικά ποδήλατα και εξοπλισμό κάμπινγκ.

Ασφάλεια και υποβοήθηση οδηγού

Πραγματικά δεν του λείπει τίποτα σε επίπεδο ADAS. Το Inster περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σουίτα προηγμένων συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν σύστημα Surround View Monitor (SVM), Σύστημα υποβοήθησης αποφυγής σύγκρουσης στάθμευσης πίσω (PCA-R), Σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων (BVM), Σύστημα υποβοήθησης αποφυγής σύγκρουσης εμπρός (FCA), Σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας (LKA) και Σύστημα υποβοήθησης παρακολούθησης λωρίδας (LFA).

Hyundai Inster

Πρόσθετα χαρακτηριστικά είναι τα Blind-Spot Collision-Avoidance Assist (BCA), Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist (RCCA), Safety Exit Warning (SEW), Smart Cruise Control (SCC) με Stop and Go, Highway Driving Assist (HDA), Intelligent Speed Limit Assist (ISLA), Driver Attention Warning (DAW), High Beam Assist (HBA), Leading Vehicle Departure Alert (LVDA) και Rear Occupant Alert (ROA).

Hyundai Inster


Το Inster θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κορέα, ενώ θα ακολουθήσουν η Ευρώπη, η Μέση Ανατολή και η Ασία-Ειρηνικός. Μια πρόσθετη παραλλαγή, το Inster Cross, θα ενταχθεί στη γκάμα με πιο στιβαρή σχεδίαση, εστιασμένη σε εκτός δρόμου κίνηση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαστάσεις: Μήκος: 3825 mm, Μεταξόνιο: 2580 mm, Πλάτος: 1610 mm, Ύψος: 1575 mm.
Επιλογές μπαταρίας: Μπαταρία: 42 kWh (στάνταρ), 49 kWh (Long range).
Ισχύς: 71,1 kW (97 PS) για το στάνταρ, 84,5 kW (115 PS) για το long range
Αυτονομία: Ξεπερνά τα 300 χλμ (Standard), 355 χλμ (Long-Range με τροχούς 15 ιντσών).
Χρόνος φόρτισης: 4 ώρες (Standard), 4 ώρες και 35 λεπτά (Long-Range) με φορτιστή εναλλασσόμενου ρεύματος- 30 λεπτά (γρήγορη φόρτιση DC).

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network