Νέα εφαρμογή για το δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών της ΔΕΗ blue

Η ΔΕΗ blue αναβάθμισε την εφαρμογή της για την φόρτιση ηλεκτρικού οχήματος προσφέροντας καλύτερη εμπειρία χρήσης και παροχή πληροφοριών σε Ελλάδα και Ρουμανία.

DEH blue

Η νέα εφαρμογή της ΔΕΗ blue φέρει πλέον την ονομασία PPC blue και είναι διαθέσιμη για συσκευές με λειτουργικό iOS και Android. Μια προσθήκη της νέας εφαρμογής είναι η ενσωμάτωση πληροφοριών και λειτουργιών και στη Ρουμανική επικράτεια.

Η ανανεωμένη εφαρμογή PPC blue προσφέρει μία συνολικά αναβαθμισμένη εμπειρία φόρτισης στους χρήστες της, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους. Το layout της κεντρικής οθόνη είναι ανασχεδιασμένο επιτρέποντας στους χρήστες να περιηγούνται ευχάριστα και ξεκούραστα στην εφαρμογή, ενώ η προσθήκη δημοφιλών φίλτρων αναζήτησης, η βελτιωμένη προβολή σημείων φόρτισης και η ένδειξη της προβλεπόμενης ώρας άφιξης, διευκολύνει σημαντικά την διαδικασία αναζήτησης και εντοπισμού του πλησιέστερου φορτιστή.

Παράλληλα, οι οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων θα μπορούν πλέον να ελέγχουν με μεγαλύτερη άνεση και ακρίβεια τις φορτίσεις τους, αξιοποιώντας την προβολή χρήσιμων πληροφοριών σχετικά με την πλήρωση ενέργειας του οχήματός τους, πριν ή μετά την φόρτιση, καθώς και με την ένδειξη της ταχύτητας φόρτισης σε kWh.

DEH PPC App

Επιπλέον, η ανανεωμένη εφαρμογή PPC blue διαθέτει πλέον την νέα επιλογή PPC blueDeals, όπου όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε μια σειρά προνομίων, όπως προωθητικές ενέργειες, προγράμματα επιβράβευσης (Recharge/Reward), καθώς και δωρεάν χρηστικές υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης.

Τέλος, η ανανεωμένη εφαρμογή προσφέρει την υπηρεσία PPC blueTrips για προγραμματισμό φόρτισης στο ταξίδι που πλέον διαθέτει και προτεινόμενους προορισμούς βάσει του μεγαλύτερου δικτύου δημοσίων φορτιστών ΔΕΗ blue στην Ελλάδα και του νέου δικτύου PPC blue στη Ρουμανία.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network