Η νέα Lancia Ypsilon διέρρευσε με τον πιο απίθανο τρόπο

Η νέα Lancia Ypsilon είναι το κλεμμένο αυτοκίνητο που ανασύρθηκε από ποτάμι κοντά σε εργοστάσιο της Stellantis μετά από κλοπή που ερευνάται από την αστυνομία.

Lancia Ypsilon teaser

Οι διαρροές νέων μοντέλων από κατασκοπευτικές φωτογραφίες ή από υπαλλήλους που αποδεικνύονται λιγότερο πιστοί από όσο υπολόγιζαν οι μάνατζέρ τους, είναι κάτι σύνηθες στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Διαρροή όμως από κλοπή βλέπουμε σπάνια και αυτό συνέβη στην περίπτωση της νέας Lancia Ypsilon στην Γαλλία, κοντά στο εργοστάσιο της Stellantis

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία να ανασύρει ένα αυτοκίνητο που είχε βυθιστεί σε κανάλι του ποταμού Ροδανού-Ρήνου στην περιοχή Montbeliard, που βρίσκεται το εργοστάσιο της Stellantis στην Γαλλία.

Lancia Ypsilon teaser

Από το αυτοκίνητο φαινόταν μόνο ο λευκός ουρανός του και όταν ο γερανός το έφερε ολόκληρο στην επιφάνεια αποκαλύφθηκε πως ήταν ένα μοντέλο που δεν είχε ξαναδεί κανείς. Αυτό γιατί ήταν ένα πρωτότυπο της νέας Lancia Ypsilon που προφανώς είχε κλαπεί από το εργοστάσιο. 

Lancia Pu+Ra HPE Concept

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "L'Est Republicain" η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο το αυτοκίνητο να χρησιμοποιήθηκε σε κάποια εγκληματική ενέργεια πριν καταλήξει στο ποτάμι, ενώ από τις έρευνες της πυροσβεστικής δεν εντοπίστηκαν τα ίχνη του οδηγού, που όπως φαίνεται όταν έχασε τον έλεγχο και κατέληξε στο νερό, παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή. 

Η νέα Lancia Ypsilon αναμένεται να αποκαλυφθεί τον Φεβρουάριο του 2024 και προκειμένου να σώσει κάπως την κατάσταση η Stellantis έσπευσε να αποκαλύψει μερικές εικόνες του προσεχούς μοντέλου της που θα κυκλοφορήσει και ως αμιγώς ηλεκτρικό, αλλά και σε υβριδικές εκδόσεις. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network