Opel Grandland: To κορυφαίο SUV χωρίς να περιμένεις και με "κλείδωμα" τιμής

To κορυφαίο SUV της Opel ενσωματώνει σύγχρονες τεχνολογίες σε μια γκάμα μοντέλων με θερμικούς και plug-in υβριδικούς κινητήρες. Με σύντομο χρόνο παράδοσης και προσυμφωνημένη τιμή αγοράς κατά την παραγγελία, η επιλογή του Grandland μπορεί να συνδυαστεί και με την ανταλλαγή μεταχειρισμένου σε μια ειδική προσφορά επιδότησης.

Opel Grandland
Opel Grandland
Opel Grandland
Opel Grandland
Opel Grandland
Opel Grandland
Opel Grandland
Opel Grandland
Opel Grandland
Opel Grandland
Opel Grandland
Opel Grandland
Opel Grandland

Το μεγάλο SUV της Opel κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους από το 2017 – ως αντικαταστάτης της σειράς Antara που προηγήθηκε - ενώ το 2021 ανανεώθηκε στα σημεία υιοθετώντας παράλληλα και την χαρακτηριστική πρόσοψη Opel Vizor που αποτελεί την σχεδιαστική υπογραφή όλων των σύγχρονων μοντέλων της γερμανικής εταιρείας. Το κορυφαίο SUV διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό, ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας, ποιοτικά στοιχεία στην καμπίνα με αρκετή δόση πολυτέλειας και καινοτόμα στοιχεία τεχνολογίας.

Η αναβαθμισμένη σειρά Grandland εφοδιάζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας πρωτίστως σε συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης (ADAS) αλλά και από κινητήριες μονάδες. Το μενού περιλαμβάνει μοτέρ βενζίνης, diesel αλλά και εκδόσεις με plug-in υβριδική τεχνολογία.

Opel Grandland

Εξαιρετικά επίπεδα άνεσης

Τα μπροστινά καθίσματα στο Grandland είναι μοναδικά και υποστηρίζουν την καλή στάση του σώματος. Πρόκειται για καθίσματα των οποίων η σχεδίαση αλλά και η εργονομία έχει βραβευθεί προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων, από την ηλεκτρική κλίση του καθίσματος έως την ηλεκτρο-πνευματική οσφυϊκή στήριξη. Όσα έχουν δερμάτινη επένδυση συνοδεύονται από τεχνολογία θέρμανσης και εξαερισμού.

Opel Grandland

Η άνεση υποστηρίζεται περαιτέρω με το "Keyless Open & Start" και την ελεγχόμενη από αισθητήρα πίσω πόρτα που ανοίγει και κλείνει με μια κίνηση του ποδιού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα. Γενικώς οι χώροι για επιβάτες και αποσκευές είναι υπέρ του δέοντος ικανοποιητικοί με το πορτμπαγκάζ να προσφέρει 514 λίτρα που διευρύνονται στα 1.652 λίτρα με την πτώση των πίσω καθισμάτων.

Κεντρική οθόνη πληροφοριών – Opel Pure Panel

Το μεγάλο SUV της Opel διαθέτει ένα πλήρως ψηφιοποιημένο περιβάλλον στο εσωτερικό – η Opel το ονομάζει Pure Panel – που περιλαμβάνει δύο οθόνες. Η κεντρική οθόνη είναι στραμμένη προς η θέση οδήγησης και υποστηρίζει τις λειτουργίες του συστήματος infotainment.

Opel Grandland

Το πολύ καλό σύστημα πλοήγησης Navi Pro έχει την δυνατότητα να παρέχει πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και προγνωστική πλοήγηση ενώ συνάμα πραγματοποιεί online ενημερώσεις χαρτών. Επίσης, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το smartphone ή το tablet μέσω Apple CarPlay και Android Auto για κλήσεις, μηνύματα και audio streaming.

Διαβάστε Επίσης

Άλλα στοιχεία ασφάλεια και υποβοήθησης που περιλαμβάνονται στο πακέτο εξοπλισμού του Grandland είναι η πανοραμική θέαση μέσω της κάμερας 360 μοιρών. Ο αυτόματος βοηθός στάθμευσης αναγνωρίζει διαμήκεις και εγκάρσιες θέσεις στάθμευσης και κατευθύνει το αυτοκίνητο αυτόματα. Το σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου αποτρέπει πιθανές συγκρούσεις κατά τη στροφή ή την αλλαγή λωρίδας.

Opel Grandland

Σε περίπτωση κινδύνου, ένα σύμβολο οχήματος ανάβει στον αντίστοιχο εξωτερικό καθρέφτη. Ο βασικός εξοπλισμός κάθε έκδοσης Grandland περιλαμβάνει προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης με αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης, αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας, ανίχνευση κόπωσης του οδηγού και cruise control.

Κορυφαία έκδοση 300 ίππων

Κάτω από το καπό υπάρχουν βραβευμένοι κινητήρες βενζίνης και diesel καθώς και εκδόσεις με plug-in υβριδική τεχνολογία. Οι εκδόσεις με θερμικούς κινητήρες είναι στα 1,2 λίτρα βενζίνης με 130 ίππους και στα 1,5 λίτρα diesel, επίσης με 130 ίππους. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν σύστημα εξοικονόμησης καυσίμου Start & Stop και υπάρχει δυνατότητα επιλογής και με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Opel Grandland

Οι εξηλεκτρισμένες εκδόσεις είναι δύο: η πρώτη με απόδοση 224 ίππων και κίνηση στους μπροστινούς τροχούς και μια τετρακίνητη, με δύο ηλεκτροκινητήρες και απόδοση 300 ίππων. Η τελευταία ονομάζεται GSe είναι και είναι η ισχυρότερη έκδοση της ανανεωμένης σειράς Grandland με την θηριώδη ροπή των 520 Nm.

Ανταλλαγή αυτοκινήτου και εγγύηση τιμής

To Grandland υποστηρίζεται από εργοστασιακή εγγύηση καλής λειτουργίας 5 ετών. Οι εκδόσεις είναι δύο: Tech & DesignGS με το βασικό πακέτο να είναι γενναιόδωρο σε στοιχεία εξοπλισμού. Οι τιμές για τις συμβατικές εκδόσεις ξεκινούν από τα 31.900 ευρώ και φθάνουν έως τα 37.900 ευρώ. Οι plug-in υβριδικές έχουν ως τιμή εκκίνησης στα 47.900 ευρώ. Η υβριδική έκδοση των 224 ίππων απαλλάσσεται από φόρο εταιρικής χρήσης.

Opel Grandland

Αυτή την περίοδο ισχύει προσφορά για το Grandland, του οποίου η αγορά μπορεί να συνδυαστεί με ανταλλαγή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου για όφελος έως 2.400 ευρώ επιπλέον στην τιμή του μεταχειρισμένου. Ο χρόνος παράδοσης για το δημοφιλές SUV της Opel είναι σύντομος και συνοδεύεται από εγγύηση προσυμφωνημένης τιμής κατά την παραγγελία που θα ισχύει και στην παράδοση του αυτοκινήτου.

Διαβάστε Επίσης

 

Διαβάστε Επίσης

 

Best of Network